- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МАТУРИ 6 КЛАС БЕЛ
Ако някой има по-специална информация за матурите утре - моля пишете в темата! Благодаря предварително.
Като цяло всички матури са лесни така,че ще се справиш.Първоначално написано от onl1n3r40
sleda ot lubovta
Няма защо да се притесняваш !!!
Супер лесни и елементарни са..
Мисля,че текста е неизучаван през учебната година,но така беше когато аз правих (т.е. миналата година)..Сега не знам дали има някаква промяна..Но 100% те уверявам,че теста е адски лесен
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ок, надявам се - мерси![]()
Първоначално написано от Princessani
![]()
На теб по БЕЛ не ти е лесно.. преди "така че" се пише запетаята,а не по средата!
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Не искам да се заяждам, но човекът може би е бързалПървоначално написано от elito0o0o0
Едва ли има някой, който пише перфектно в този форум.
Пишете по темата, моля ви.
Че тя ВИНАГИ ли да бърза? Влак ли гони? От кога го гони?!Първоначално написано от onl1n3r40
![]()
Тихо,тихо! ... И да - има хора,които пишат грамотно във форума,но за съжаление все повече и повече намаляват..
![]()
Добре, де, но мисълта ми е да не се отклоняваме от темата все пак.
Извинявам се! Само ми стана смешно,че точно това неграмотно същество казва,че матурите са лесни.Първоначално написано от onl1n3r40
Така.. в 6 клас не виждам какво може да им е трудното на тези матури.![]()
Само като ти чета коментирите ми идва да повърна !Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
Какво критикуваш хората? Виж ти как пишеш. ИДИОТКА ТАКАВА
И СЛЕД ЗАПЕТАЯТА СЕ ОСТАВЯ ИНТЕРВАЛ
Хайде,стига сте спамили..Във всяка една тема - "вдигате конфликт" за дребни работи...Дразнещо е вече..
Към автора на темата: http://www.regalia6.com/ucRegalia/re...st_BEL_6kl.pdf - мисля,че това ще ти бъде полезно..
Първоначално написано от zLatk0
Намери какво да кажеш.. Само задълбочаваш проблема.. Доколкото темата- спокойно, ще се справиш.. не вярвам да ви дадат нещо особено трудно..![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Smilezzz, особенно ти благодаря! Надявам се темата ми да помогне и на други шестокласници![]()
Smilezzz, особенно ти благодаря! Надявам се темата ми да помогне и на други шестокласници![]()
Надявам се..Но отново ще ти кажа - няма от какво да се притесняваш..Всеки казва,че са трудни - но реално погледнато не са..Миналата година всички учители ни плашиха,че тестовете ще са трудно и прочие - но пък изпита си беше адски лесен..Няма място за притеснения,че догодина притеснението ще е в повечеПървоначално написано от onl1n3r40
![]()
Преразказа беше на "Серафим" (Й.Йовков) - сбит : ) Изучаван текст, а и го бяхме упражнявали надявам се на прилична оценка. Теста също не беше кой знае колко труден.![]()
още не са излезли отговорите може би утре ще излязат
Не следвай път - върви, където няма път и остави следа !!! (:
Аз се притеснявам, че не можах да довърша преразказаЕто ги и отговорите http://www.minedu.government.bg/open...L_2010_key.pdf Поне няма да съм с 2,имам 9 грешни и 9 верни
Щом ся съм зле с Българския (С "Български и литература" съм най-зле) ми е такъв успеха,след 7 клас направо не ми се мисли
Как ще влезна в Казанлъшката гимназия?(Ако до тогава още не сме се приместили в Испания)..Миналата година така и не разбрах колко получих на теста по Английски,'щот така и не ни ги върнаха (
) ,но от Английския не се притеснявам много,това ми е най-силния предмет..
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Аз имам 2 грешки.Едната можеше и да не я допускам,ама айде карай.. Ще видим и преразказа.