.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

"Мъжки въпрос" ( Само за мъжете ) !

Здравейте момчета искам да ви попитам Когато спите с някое момиче, с което сте от скоро, но я желаете, кое е по обидно и унизително за вас и според вас - да свършите, но ТЯ да не успее или Тя да свърши и да ви остави вас да не свършите?

Този въпрос може да се отнася и за онези който имат по дългорайни връзки.

П.С. Моля отговаряйте честно!

Мерси!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    не мисля че има точен отговор но-мисля че е по-обидно тя да не те остави да свършиш щото по-принцип жените свършват по-бавно и следователно той си е дал някакъв "труд" който тя не е уважила (о боже това звучи ужасно) въпреки че наистина не и е много приятно ти да свършиш за 30 секунди и после да те е срам да я гледаш
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    не мисля че има точен отговор но-мисля че е по-обидно тя да не те остави да свършиш щото по-принцип жените свършват по-бавно и следователно той си е дал някакъв "труд" който тя не е уважила (о боже това звучи ужасно) въпреки че наистина не и е много приятно ти да свършиш за 30 секунди и после да те е срам да я гледаш
    +1...

Град
    Sofia
    Според мен е по-унизително, ако момчето свърши преди момичето и така го остави. Просто момичетата свършват по-бавно и се изисква повече усилия от страна на момчето за да я накара да свърши. Мое мнение е, че е адски егоистично да правиш секс с някоя и тя да не свърши, а само ти да си направиш кефа.
    С моята приятелка сме заедно доста време вече и освен, че винаги я карам да свърши, то винаги гледам да свършим и двамата в един и същи момент - чувството е уникално!

Цитирай Първоначално написано от XStyle
    ...то винаги гледам да свършим и двамата в един и същи момент - чувството е уникално!
    +1

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не е възможно да правиш секс от скоро с нов партньор и да се постигне едновременно свършване. Все пак аз питам дали да предизвикам края й по друг начин.

Banned
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Не е възможно да правиш секс от скоро с нов партньор и да се постигне едновременно свършване. Все пак аз питам дали да предизвикам края й по друг начин.
    +1 Абсолютно невъзжно е...това че тя е добра актриса към по горния пич си е отдела работа,но нека да си вярва Колкото до въпроса няма обидно и унизително при който и да е от двамата партниорите да не свърши,въпроса е да не става навик и важното е да си личи желание за задоволяване на половинката

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Все пак аз питам дали да предизвикам края й по друг начин.
    бутни я от скала
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    Все пак аз питам дали да предизвикам края й по друг начин.
    бутни я от скала
    Велик!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Защо говорите за обиди. Това е секс. И двамта трябва да са доволни. Пък ако се случи така, че единия не може да свърши (проблем някакъв да има- момичето да е в мензис, на момчето да не може да му стане (притеснение примерно)) , няма нищо лошо да бъде задоволен другия или пък просто да не се прави секс.
    Идеята е, че трябва да говорят партньорите на тази тема- аа ти свърши,искам и аз (примерно).

Да, мисля се за мъж. ^

определено ако мъжа свърщи пръв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си