- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно тривитаминола
Правя си маска от 3 седмици с тривитаминол като смешам и кис.мляко, зехтин, мед и алкохол . И искам да ви попитам ще има ли резултат като си правя маската и после се изправя след като се изкъпя ?. . Благодаря ви !
![]()
Не мисля, че ще кой знае какъв проблем, но все пак за да има по-голям ефект от маската не се изправяй много често, особено след баня![]()
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,
И аз така мисля . .Първоначално написано от nikkiiii
За сега само 1 път се изправях докато си правя маската, иначе преди през ден два
![]()
Първоначално написано от pussucetka
Едва ли, поне при мен няма проблем ... след маската си я изправям , къдря и какви ли не неща и нямам проблеми.
Благодаря тиПървоначално написано от ira90
![]()
Е,ако искаш да ти порасне повече като дължина,то тогава не я изправяй често.
Нямам и намериния да я изправям сега докато си правя маската. . А нали беше правиш я един месец и след 1 месец пак започваш и така през месец докато получиш резултата който искашш ?
. . А и след колко време г/д се забелязва резултата, защото аз все още не виждам голяма разлика, само където косата ми е по мека и не стърчи :P ? . .
![]()
Може ли някой да ми отговори, ако знаеПървоначално написано от pussucetka
?
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Аз я правя два месеца после един почивам и после пак същата процедура. Ами да ти кажа маската я правя от 3 месеца и аз не намирам разлика, но фризьорката ми я забелязва ... нз аз не мога да намеря разлика, сигурно защото я гледам всеки ден и за мен е една и същаПървоначално написано от pussucetka
![]()
Но определено с тази маска косата е много здрва и вече не е толкова суха. Успех и имай търпение !!!
![]()
Аз я правя два месеца после един почивам и после пак същата процедура. Ами да ти кажа маската я правя от 3 месеца и аз не намирам разлика, но фризьорката ми я забелязва ... нз аз не мога да намеря разлика, сигурно защото я гледам всеки ден и за мен е една и същаПървоначално написано от pussucetka
![]()
Но определено с тази маска косата е много здрава и вече не е толкова суха. Успех и имай търпение !!!
![]()
а може ли да се използва само тривитамола, ще има ли резултат?
Би трябвало .. :PПървоначално написано от petityygirL
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
амм.. стара тема .. ама
искам да попитам колко често да я правя маската с тривитаминола и колко часа да стоя с торбата на главата![]()
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
^ Час и половина-два.![]()
Аз мия косаат си 3-4 пъти на седмицата, предполагам, че хубаво е 2 пъти на седмицата поне да правиш тази маска.
колкото повече стоя , толкоз по - добре
нали?!
Аз днес си правих маска и тъкмо влизам да се къпя, и се оказа, че е спряна водата.С маската седях 3 часа и косата ми стана много мека.
Аз слагам и лимонов сок към маската.
![]()
майка ми си направи такава маска с тривитаминол , обаче след като си изми косата й стана една мазна се едно се е заляла със зехтин .Аз мисля да си правя маската ,но търся правилното съотношение на съставките .
11220_1
Да попитам тривитаминола какво представлява? Вмисъл течен ли е или е в гъсто състояние?
течен е .
аз ся преди час се намацах и ся ще влизам се къпя
Аз си правя маската 2 пъти в седмицата. Относно нея:
2с.л. тривитаминол, ( аз вкъщи имам 2 шишенца )
2с.л. кисело мляко,
2с.л. лимонов сок,
1с.л. мед,
1с.л. алкохол (аз слагам ракия и нз дали може с друг алкохол)
1с.л. зехтин.
Към маската може да се добави газ или обезсолена маз, но аз не съм пробвала.А косата става мазна, ако не е измита добре-личен опит.
С нея седя около 2 часа.
![]()