.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Относно тривитаминола

Правя си маска от 3 седмици с тривитаминол като смешам и кис.мляко, зехтин, мед и алкохол . И искам да ви попитам ще има ли резултат като си правя маската и после се изправя след като се изкъпя ? . . Благодаря ви !

Град
    София
    Не мисля, че ще кой знае какъв проблем, но все пак за да има по-голям ефект от маската не се изправяй много често, особено след баня
    ;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,

Цитирай Първоначално написано от nikkiiii
    Не мисля, че ще кой знае какъв проблем, но все пак за да има по-голям ефект от маската не се изправяй много често, особено след баня
    И аз така мисля . . За сега само 1 път се изправях докато си правя маската, иначе преди през ден два

Re: Относно тривитаминола

Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Правя си маска от 3 седмици с тривитаминол като смешам и кис.мляко, зехтин, мед и алкохол . И искам да ви попитам ще има ли резултат като си правя маската и после се изправя след като се изкъпя ? . . Благодаря ви !

Едва ли, поне при мен няма проблем ... след маската си я изправям , къдря и какви ли не неща и нямам проблеми.
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Re: Относно тривитаминола

Цитирай Първоначално написано от ira90

Едва ли, поне при мен няма проблем ... след маската си я изправям , къдря и какви ли не неща и нямам проблеми.
    Благодаря ти

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Е,ако искаш да ти порасне повече като дължина,то тогава не я изправяй често.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Е,ако искаш да ти порасне повече като дължина,то тогава не я изправяй често.
    +1

Нямам и намериния да я изправям сега докато си правя маската . . А нали беше правиш я един месец и след 1 месец пак започваш и така през месец докато получиш резултата който искашш ? . . А и след колко време г/д се забелязва резултата, защото аз все още не виждам голяма разлика, само където косата ми е по мека и не стърчи :P ? . .

Нямам и намериния да я изправям сега докато си правя маската . . А нали беше правиш я един месец и след 1 месец пак започваш и така през месец докато получиш резултата който искашш ? . . А и след колко време г/д се забелязва резултата, защото аз все още не виждам голяма разлика, само където косата ми е по мека и не стърчи :P ? . .
    Може ли някой да ми отговори, ако знае ?
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Аз я правя два месеца после един почивам и после пак същата процедура. Ами да ти кажа маската я правя от 3 месеца и аз не намирам разлика, но фризьорката ми я забелязва ... нз аз не мога да намеря разлика, сигурно защото я гледам всеки ден и за мен е една и съща Но определено с тази маска косата е много здрва и вече не е толкова суха. Успех и имай търпение !!!

Аз я правя два месеца после един почивам и после пак същата процедура. Ами да ти кажа маската я правя от 3 месеца и аз не намирам разлика, но фризьорката ми я забелязва ... нз аз не мога да намеря разлика, сигурно защото я гледам всеки ден и за мен е една и съща Но определено с тази маска косата е много здрава и вече не е толкова суха. Успех и имай търпение !!!

..

а може ли да се използва само тривитамола, ще има ли резултат?

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от petityygirL
    Би трябвало .. :P
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Супер фен Аватара на zoreto

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от petityygirL
    Може , аз така правек обаче сега ползвам и стимуланка на Икаров и фризьорката ми постоянно казва ,че имам нови 'бебета' косъмчета ,което значи ,че помага тривитаминола

Повече от фен
    амм.. стара тема .. ама
    искам да попитам колко често да я правя маската с тривитаминола и колко часа да стоя с торбата на главата
    www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    ^ Час и половина-два.
    Аз мия косаат си 3-4 пъти на седмицата, предполагам, че хубаво е 2 пъти на седмицата поне да правиш тази маска.

Повече от фен
    колкото повече стоя , толкоз по - добре
    нали?!

Голям фен Аватара на Barbie47
    Аз днес си правих маска и тъкмо влизам да се къпя, и се оказа, че е спряна водата. С маската седях 3 часа и косата ми стана много мека. Аз слагам и лимонов сок към маската.

Маската се прави 1 път в седмицата. По- честото използване е напълно безсмислено.

Град
    Holand. ^^
    майка ми си направи такава маска с тривитаминол , обаче след като си изми косата й стана една мазна се едно се е заляла със зехтин .Аз мисля да си правя маската ,но търся правилното съотношение на съставките .
    11220_1

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Да попитам тривитаминола какво представлява? Вмисъл течен ли е или е в гъсто състояние?

Повече от фен
    течен е .
    аз ся преди час се намацах и ся ще влизам се къпя

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Nadunda, мерси.

Цитирай Първоначално написано от zwezda88
    майка ми си направи такава маска с тривитаминол , обаче след като си изми косата й стана една мазна се едно се е заляла със зехтин .Аз мисля да си правя маската ,но търся правилното съотношение на съставките .
    Кажи какво ползваш освен тривитаминола и колко ти е дълга косата и аз ще ти кажа кое е правилното отношение.

Голям фен Аватара на Barbie47
    Аз си правя маската 2 пъти в седмицата. Относно нея:
    2с.л. тривитаминол, ( аз вкъщи имам 2 шишенца )
    2с.л. кисело мляко,
    2с.л. лимонов сок,
    1с.л. мед,
    1с.л. алкохол (аз слагам ракия и нз дали може с друг алкохол )
    1с.л. зехтин.
    Към маската може да се добави газ или обезсолена маз, но аз не съм пробвала. А косата става мазна, ако не е измита добре-личен опит. С нея седя около 2 часа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си