- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да се отдам на пиятеля си
Еми той на няколко пъти ми е казвал ,че не зависи само от него..
аз в началото мн се притеснявах,но вече ен толкова,еми сигурна съм ,че става на въпрос за секс,като сме си сами само дето не ме съблича![]()
![]()
целува ме по -гърдите,корема..опипва ме отдолу
на няколко пъти му се искаше да ме пипа и под дрехите но аз се дърпах,не защото ми е неприятно..а защото наще са си били в нас,на няколко пъти ми е споменаал-проблем ли би било ако ме докосне по така или пък ако посегне да ме съблече,аз му казах че няма да има проблем,защотоо ходим вече 5 месеца..и му позволявам всичко...ми надявам се след 5,6 дена да се видим
![]()
![]()
![]()
еми щом искаш го направи ..Първоначално написано от gigiii
![]()
Аз принципно съм много разкрепостена и не ми е проблем да се отдам на гаджето си, но не съм от най-големите любители на свирките, а знам, че гаджето ми си умира за тях. Е преди секс обръщам една чашка с ром и ликьор-не да се напия,а само колкото да свали задръжките и съм тип-топ.(по никакъв начин не те карам да пиеш
аз само споделям какво върши работа при мен).
![]()
И това е вариант. Алкохола действа доста отпускащо и възбуждащо на повечето жени.
п.п. а на какво си любителка?![]()
Значи си сексуално разкрепостена, поздравления. \/
Като се замисля, изброените неща са доста по-интересни и приятни от свирките.![]()
![]()
Е който си го може, го може.А и скрити таланти много. В една връзка е добре да има разнообразие и да няма табута.
![]()
+1Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Благодаряхаиде де искам още мнения!
ВИе как се отдавате на приятеля си?
Мммм то така е най-лесно![]()
![]()
-ама аз не искам тва
АаМИ нещо от сорта-игрички тва,онва,но съм още неопитна и за тва искам съвети![]()
![]()
![]()
Щом ще ти е за първи път квото и да ти кажат колегите от форума като настъпи заветния час гаранция ще се вдървиш цялата така че не му мисли толкова а просто се пусни по течението и квот тва,а за игрички и тн. има пре достатачно времеПървоначално написано от gigiii
Ей това е истината :PПървоначално написано от krem4et0
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
надявам се да си си изяснила чувствата ,а другото остави на него![]()
Първоначално написано от gigiii
Ми с мн желание и страст се отдавам и да не ми е приятел.![]()
Иначе щом си готова и искаш да спиш с него, направи го, не се притеснявай, остави го той да действа, да те предразположи. И ползвайте презервативи.Успех.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Е може да не правим секс-знам ли и аз![]()
![]()
![]()
![]()
просто като сме заедно и лягаме на леглото и започваме да се опипваме и така![]()
![]()
не му се давам лесно
![]()
![]()
![]()
но ми се иска да е по разнообразно ,ама не се сещам -какво да е /без секс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не го мисли много всичко ще си дойде от самосебе си![]()
И внимавай да използвате презервативи, че после да няма имам ли бебе![]()
Редактирано от krem4et0
Писането на кирилица в този форум е задължително!
Ест, че е хубаво, че не си се проебала на 13, но според мен, колкото по-голям става човек, толкова повече му мисли и има повече страхове и притеснения (често пъти без основание)
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
така е...
но мисля че няма нищо лошо в това да се опипваме по интимните части,той се опитва и на голо но аз не му позволявам...
ми ти къде си бе да не си в любовПървоначално написано от Nakadah
![]()
One 4 the money , two 4 the show