- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ДО КОЛКО ВИ ПУСКАТ НАВЪН
По принцип винаги сама съм си слагала граница и никога не съм прекалявала, но към 21:00 вече съм си вкъщи....абе горе-долу кате се стъмни се прибирам![]()
There is a princess in every girl
мии,,до 22 казваt да съм си вкъщи ,,но аз почtии не излизам![]()
нямам час мога да се грижа са себе и никога не съм сам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The same here. На 15 съм.Първоначално написано от mim4ety_sara
22:30 но ако съм до нас (пред входа) може до 23:00
Ами лятото до към 22.30-23.00. То зимата няма къде да се излиза толкова много...
21:30
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
22 часа. Мисля да ги убедя да е 23, още повече, че съм с приятеля си, който е пълнолетен, или с други големи и те могат да се грижат за мен, ако нашите са толкова притеснени.
Иначе на село... колкото си искам. 23-24-01...![]()
Когато се прибера.Тях ги интересува само каде съм.![]()
Не ме пускат щото съм малоумен и ще се загубя..
до 22:00 и после ми звънят да ме питат къде съм и се прибирам към 22:30
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
+1Първоначално написано от desitka1
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
ем те ме пускат до 23 ама аз се пребирам когат си искам после ми четат конско ама трябва да търпя![]()
- Навън е нощ, в леглото той и тя. Тя го целуна, той подскочи. Тя го щипна, той подскочи. Накрая той не изтърпя, удари я и тя умря! Ах…горката муха.
Първоначално написано от SummerMakesMeHappy
и аз така![]()
нямам огранияение![]()
22:30![]()
![]()
![]()
Искам малко повече ама майка ми и баща ми са твърде консервативни такаче даже се налага понякога и в 22 да се прибера... Ама все пак щом са преценили, че до толкова трябва да се излиза до толкова ще се излиза :P
Ами сега си живея самичък (1-2 месеца накрая на годината), защото наще са насело, че имат бая работа и си стоя до когато искам.Редовно си се прибирам към 6-7 сутринта.Иначе в града стоя до 23-24, а насело - колкото поискам![]()
Ами за сега до към 21:00-21:30 по центъра и да обикалям из града... пред нас до колкото си поискам
нямам вечерен час, но никога не прекалявам и гледам до 21:30 да съм си вкъщи.)
//на 14 съм.