.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    повече няма да пускам теми айде ще следвам указанията пък каквото стане
    Тренирай и се върни след 2 месеца. Ако си тренирал и ял що годе прилично ще има резултати.

ПС: Колкото повече пот, толкова по-добри резултати.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Everytime
    http://prikachi.com/files/1632995y.jpg
    уж се личи някъф 2ри ред ама като съм прав няя нш тряя се стегна
    ти на тфа ли викаш плочки е
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    к'во си личи ? аз виждам некъв дебел, неуформен корем.
    Мисля че пича е прав... по скоро си като неуформен чичко пиещ бира по цял ден..

Re: оф деа пак пускам тема :D

Начи вече съм слаб кат клечка напрао и пак няям плочки само най-горния ред се личат надолу немоа сляза това е ако може някой да ми каже нещо по специално дет да прая
    Тия плочки не ти трябват .. достатачно е да нямаш шкембе ..освен ако не си решил да ставаш модел разбира се аз имам преса и само ми загрозява тялото ..

Цитирай Първоначално написано от bybalazi
    Начи вече съм слаб кат клечка напрао и пак няям плочки само най-горния ред се личат надолу немоа сляза това е ако може някой да ми каже нещо по специално дет да прая
    Тия плочки не ти трябват .. достатачно е да нямаш шкембе ..освен ако не си решил да ставаш модел разбира се аз имам преса и само ми загрозява тялото ..
    "добър" отговор

Цитирай Първоначално написано от Everytime
    http://prikachi.com/files/1632995y.jpg
    уж се личи някъф 2ри ред ама като съм прав няя нш тряя се стегна
    ти на тфа ли викаш плочки е
    На тва му викам плочкА
    няма смисъл да си 40 кила и да имаш плочки, стани 70-80-90 и тогава мисли за тея работи

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Мойто момче не разбра ли че колкото и да не искаш трябва да направиш това което с колегите сме ти писали поне 10 пъти в миналите теми: ЯЖ МЕСО!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от HHristov
    "добър" отговор
    Ако те слуша тебе нема да стигне далече пресата последна се прави .. първо са по важните мускули

Аха, значи мускулът, който придава стабилност на торса и вътрешните органи и участва като стабилизатор при повечето движения, не е важен, а другите мускули са по- от него.

ОК шефе, сигурно си прав.

bybalazi, баницата е по-важна нали

Цитирай Първоначално написано от HHristov
    bybalazi, баницата е по-важна нали
    МНОГО ЯСНО преса праиш когато чистиш...не е ли си да го еа да излезнеш на плажа със 5 метра гръб и 2 метра ръка .. па да ти вида пресата тогава...

Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Аха, значи мускулът, който придава стабилност на торса и вътрешните органи и участва като стабилизатор при повечето движения, не е важен, а другите мускули са по- от него.

ОК шефе, сигурно си прав.
    НЕ съм казал да не праите упражнения за корем ... правете колкото да не сте с отпуснати кореми .. тва ви стига не ви трябват некфи плочки пирамиди мускетари .. тва са лапешки истории ... Нали ги гледам у фитнеса НЕКВИ глистове ама иначе .. вижте ми пресата вижте вижте ... каква преса бе цифкааа бие по крушата с юмруци .. пръстите му влизат навътре .. ДЕЕБА ТИЯ МЕКИ КИТКИ ДЕЕБА!!!

Споко тигре, не се вълнувай толкова.

Нали ги гледам у фитнеса НЕКВИ глистове ама иначе .. вижте ми пресата вижте вижте
    Тука си е така, наистина, не споря.

не е ли си да го еа да излезнеш на плажа със 5 метра гръб и 2 метра ръка .. па да ти вида пресата тогава...
    Ама и туй не е работа, човек. Тез размери сами по себе си нищо не значат, замазани говеда мене не ме впечатляват. Прилична маса + дълбок релеф е крайната цел, не трябва да се прави компромис с нито едното.

Споко тигре, не се вълнувай толкова.

Нали ги гледам у фитнеса НЕКВИ глистове ама иначе .. вижте ми пресата вижте вижте
    Тука си е така, наистина, не споря.

не е ли си да го еа да излезнеш на плажа със 5 метра гръб и 2 метра ръка .. па да ти вида пресата тогава...
    Ама и туй не е работа, човек. Тез размери сами по себе си нищо не значат, замазани говеда мене не ме впечатляват. Прилична маса + дълбок релеф е крайната цел, не трябва да се прави компромис с нито едното.
    ТВА е единствения начин и възможно най бързия да направиш перфектонот тяло в най-малък период от време ... мисълта ми беше че мазно мазно ама е маса... нали .. като си си напраил масата почваш да чистиш и си става телцето ..ако си играеш да правиш всеки мускул отделно па преса па тва па онова ша си играааш 2642626732 години ...

Цитирай Първоначално написано от Bimmer
    Ае пич с цялото ми уважение, ти не забеляза ли, че близките 10-15 теми са за тъпите плочки, които половината 'фешани' се мислят за много големи ако ги имат и от които никаква полза освен визуална нямаш?
    Да верно, гледай ги, тъпите фешанчета имат плочки, а аз дето пия по 2 бири на ден щот съм голям гъзар нямам. Те тъпанарчетата си ги имат щот са некви хърбави, клечави, деба майка им деба :@ :@ :@

Tи ква друга ползва искаш бе приятел? Нали знаеш, че никой не прави коремни преси и не тича, само за да може сутринта да се изправи седнал по-бързо в леглото...

А колкото до приятеля с очилцата и готината прическа, ще му кажа първо да се подстриже, а после да отиде малко на лостове..

па и не може всички да сме мистър олимпия .. не съм казал че треа да сте исъънали на радиаторе ... или па да преливате вече от сланини .. тва не е спорт за всеки..

пресата е само за красота .. никва друга роля не играе .. тва е група от мускули която не ти върши работа освен ако не си решил да ставаш модел..

В голяма заблуда си. Силен корем = силно тяло. Я кажи как ще правиш тежка военна преса без здрав корем? Добре знаеш и колко е важен корема в бойните спортове. Да не говоря за упражненията за по-напреднали на лостове - там ако нямаш железен корем увисваш.

А това с периода на маса и периода за чистене е най-голямата простотия евър, ако не си про. Повечето така и не стигат до релефа.

Пък и хубавите неща стават бавно.

В голяма заблуда си. Силен корем = силно тяло. Я кажи как ще правиш тежка военна преса без здрав корем? Добре знаеш и колко е важен корема в бойните спортове. Да не говоря за упражненията за по-напреднали на лостове - там ако нямаш железен корем увисваш.

А това с периода на маса и периода за чистене е най-голямата простотия евър, ако не си про. Повечето така и не стигат до релефа.

Пък и хубавите неща стават бавно.
    http://img223.imageshack.us/i/dscf5072.jpg/
    К'во .. опитваш се да ми кажеш че без преса няма перфеткното тяло така ли ??

Мега фен Аватара на ZipFail
    пресата е само за красота .. никва друга роля не играе .. тва е група от мускули която не ти върши работа освен ако не си решил да ставаш модел..
    Ако не вършеше работа нямаше да я имаме, сеш се

Да. Момчето има кофти телосложение и без това, мускулите не му стоят добре. Ако това за теб е перфектно тяло, значи имаме много различни разбирания.

Пресата дава завършен вид на торса.

И още по-важно - дава сила и стабилност. Само че за тебе тези неща не са от значение, за тебе важното е

5 метра гръб и 2 метра ръка

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Ако не вършеше работа нямаше да я имаме, сеш се
    Вие я изкарахте таа преса най-важния мускул.. се едно като не отделям голямо внимание на корема не треа да хода на фитнес...

Да. Момчето има кофти телосложение и без това, мускулите не му стоят добре. Ако това за теб е перфектно тяло, значи имаме много различни разбирания.

Пресата дава завършен вид на торса.

И още по-важно - дава сила и стабилност. Само че за тебе тези неща не са от значение, за тебе важното е

5 метра гръб и 2 метра ръка
    Да това за мен е перфектното тяло ако ще 1 аптека да е изпил харесва ми как изглежда ...

Отказвам се
    Успех, дано някой ден имаш такова тяло.

Отказвам се
    Успех, дано някой ден имаш такова тяло.
    Приятна вечер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си