- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За момичета и момчета
Искам да попитам момичетата-Правите ли си прически за да се харесате на партнюра си ?..
Аз не си правя,но и без това се виждаме през седмица/2 защото е от друг град..И мисля вече да почвам да си права прически ,за да му се харесам още -повече..искам да го задържа по простата причина,че като не се виждаме често..може да се среща с други момичета![]()
![]()
а го обичкам мн и не искам да го загубя..вие как бихте задържали момчето което харесвате...аз се сещам само за 1 нещо - и то е да се разнообразявам...вие по какав начин бихте го задържали
![]()
![]()
А въпросът ми към момчетата е следния
Възможно ли е да се привържете още по-вече към приятелката си ако тя се разнообразяваи какво трябва да направи момичето за да се привържете повече кум нея
не си правя много сложни прически ходя си както всеки ден
вързана косата горе на опашка
или пусната, но бритона или изправен, или вдигнат на горе, а може и да не е изправен![]()
Ако ми дава пари ще се привържа много -.- Тая тема даже не съм сиг. дали е за тук.
бахаха.. ми че ако не ми харесва косата, да си ходи ве![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
супертъпо е да правиш нещо, което не е характерно за теб, само за да се харесаш на някого... мн жалка работа е!!![]()
Не мисля че можеш да задържиш момче с различни прически.
Прави си прическа заради себе си, ти да се чувстваш красива и добре.
А момчето... хм мисля че има по-удачни начини да го задържиш. Просто гледай да си прекарвате хубаво заедно и да ви харесва и на двамата.
Ако той те харесва достатъчно и с най-рошавата коса да отидеш, това не би трябвало да промени нещата между вас.
Успех ;P
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
"Момчетата не гледат външният вид, а вътрешният - като ренген", най-добре не прави нищо, което е необичайно за теб само, за да може той да те харесва! (Може да се повторя с някой), наистина, ти трябва да го правиш, за самата себе си, а не заради него!Ако се промениш само, защото на него не му харесва, така ще го излюжеш - той ще те мисли за някоя, която не си!!!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()