- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ Разговорник vol.3
^ Ми не е, ами. Безплатен обяд няма. Тя уж и първата лична карта била безплатна, ама винаги си намират някакъв повод да те глобят.
Иначе аз просто си разсъждавах на глас. Реално трябва доста хляб да изям, докато ми дойде времето да мисля къде и с какво ще кандидатствам, и как ще ми се плащат семестрите.
Може да имам грешна логика, но според мен ако не се крадат пари от държавния бюджет за всичко ще си стига - и за стипендии, и за високи заплати за професорите и доцентите и така всички ще са доволни.
Даже на докторите и учителите може да им се повишат заплатите.
Пълни глупости ли приказвам?
Напоследък си говорим с баща ми, че например 80млн лева за 4км магистрала е супер много, пишат си допълнително май, а, не знам о_О
Или 4млн за един парк.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Добро утро.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^^ И на тебе![]()
О, очите ми са като залепени...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Преди малко станах,пуша цигарка с кафе,и като си изпия кафето паля колата и ше ходиме на басейн![]()
Две чернокоси и една русичка....какво ми е !?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
интересно ми е какво точно сте сънувалиПървоначално написано от Briseis
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Охх,познато чувство...бил съм и по-зле...бяхме на дискотека,яко напоени,и към 7 и нещо се замъквам катилската на даскало...Първоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
Олеле майко дУвечера Световното....
Запасихте ли се с Бираааа и мезета....аз съм зел 5 каси бира и 2 пастърма(от Елен,домашна) Ше бъдем 15 пърча![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
При нас и НАТФИЗ е най-прее*ано. 750лв семестър за бакалаври?! при тия условия абсурд. Обаче ние пуснахме една подписка и т.н. и сега май Ректорът върна малко назад.Първоначално написано от Sham
^^пхах, а на нас ни казаха да се ориентираме към Европа и да следим дали септември ще започнем училище:Д
сънят ми:Д//
аз и две тела, в които се сменяха няколко любими същества, влизаме в един град, изобщо, излизаме от някаква граница. едно от любимите ми същества се губи, изчезва, и те срещаме теб, носиш пазарски торбички и си говорим, все едно се познаваме от 100 години. усещането в града е като в гранична зона, някакво крайно отдалечено, но не и защитено място. миришеше ми на Бургас и точно едно определено място, което помня от детството си. приближаваме един голям блок, който в действителност се намира в моя квартал, м/у баба и едни от най-добрите ми приятели от детството. Влизаме във входа и се озоваваме в нещо като галерия, всичко е в бяло, наоколо върху лавици, по пода, висящи от тавана... са монтирани различни експонати, също в бяло. очите ме болят. играя си с 2 бели керамични същества, които намирам в бяла купичка и под огромна вилица. спасявам ги. в следващия момент сме от двете страни на нещо като рамка за прозорец, в смисъл - квадратна е, отново бяла, но няма стъкло. хвърляш цигари на момчето от другата страна. питам кой ги прави тези неща. ти казваш, че сте ти и момчето. питам за точно определено нещо, той започва да ми обяснява за някаква техника. сещам се, че го познавам, само дето вече не е той. едно момче, което не познавам особено добре, да не кажа никак. помня, че доиде в класа ни (1-4кл) по някое време и че беше особено странен. излизаме до магазина, от там кадри няма:Д влизаме във входа и се озоваваме в църква. една жена ни посреща, занимава ни с разни неща и едва ли не ни зарибява към някоя секта. ти ни повеждаш в едно странично помещение, тя ни следва. нещо като килер, но беез таван, все едно гледаш покрива на сгдарата от пода, няма еетажи. тя продължава да ни разпитва, били сме нови, не ни била виждала. казвам й, че искам да се кача по етажите. тя сочи нагоре. паянтови хартиени ленти, подобно дъски са "заковани" около стените, за да се изкачват хората по тях. преценявам, че това е невъзможно. искам да изляза, тя препречва входа в този момент момчето влиза през същата тази врата, "а,ето къде сте били", онази избягва. стоим пред блока(онзи от квартала ми), пред него ма една обрасла градинка, която никога не е виждала слънце. разменяме си техника. всички си ровят по джобовете и предават на другия слушалки, тмуз. плеъри, прочее... звъни телефон. всички си ровят по джобовете, виждам нещо в градината да свети. приближавам се. моб. апарат, входящо повикване от "the thin lion":Д, друг телефон звъни, пак от градината, същият абонат. виждам, че по цялата градина, вместо гробове има мобилни телефони. вземам телефона, мисля си да вдигна и да мълча, да видя какво ще ми каже. не мога да се оправя с апарата и по случайност затварям. връщам се при другите с взетия телефон и се оказва, че всички сме изгубили телефоните си. :Д: пхахах, да:Д
интересно ....
Странното е , че винаги когато някой ми каже сънувахте винаги водя някви хора някъде.... и в мойте сънища е така водя хора на някъде![]()
бтв не мога да им се нарадвам мамка му ....
http://prikachi.com/images/246/2214246W.jpg
ох след малко тря тръгвам за Пловдив![]()
Шапкарю .....
Днеска така съм се развъртяла из тоо форум,че немам думи.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
и на мене.Първоначално написано от HexGirl
Rowdy, звезда![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
aз пуснах СМС, трябва ли да получа обратен, че е приет смс-а, защото нищо още.
днес на една тераска с бири и мезета, изглед към Дунав и телевизор за световното![]()
![]()
жалко, че 1 лайнар ше си мъкне приятелката, която ше ми скимти да не гледаме мача или да ми приказва простотии на главата. Предупредени са вече да няма изцепки.
Варна ако не се лъжа,или някъде около Варна,но е много влизко до Варна...Първоначално написано от Serseri91
![]()
Абе... имам една сребърна гривна на която вчера й падна камъчето и искам да попитам във Варна къде мога да ида за да ми сложат ново и скъпичко ли ще излезе? Гривната има сантиментална стойност за мен и искам да я оправя, че без камъче седи много гадно...![]()
Нещо върху което трябва да се замисли всеки!
[vbox7]http://vbox7.com/play:f15903ed[/vbox7]
Добро утро на всички![]()
УУ пак тря ходя в тоя гаден Карфур да храня Пловдивчани![]()
еххх
Шапкарю .....
aре кур,и аз!Първоначално написано от antiWHAT
Супер е да навън да е 22 градуса, а в стаята ми 30 и да не мога да спя...