- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ Разговорник vol.3
В БрюкселПървоначално написано от babity
Голям кеф, не бях излизала от България отдавна.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Пресичаш неправилно, а?
Как беше Брюксел? Разказвай...
Бтв, само при мен ли има някакъв бъг и форума не отчита мнения след 9:16 и нищо не виждам преди да отворя всеки раздел?![]()
ЦЪК
Голяма побърквация.![]()
Рей, много беше прав за котката, но в мен се събудиха изключително хуманните черти и ще си я задържим. Грешката беше в нас. Тя просто играла, а ние сме се панирали излишно. Как да е, научихме я към лице да не посяга.
Не знам, просто искам на теб да кажа.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз още съм там. Утре вечер пътувам за България. Иначе ми харесва, не е идеално лошоПървоначално написано от amk933
![]()
Ми и ние във Варна не смогваме да отидем на плаж от тъпотии - класни, мласни, рекламите пак тероризират Отслабвайте, та отслабвайте.
Пълен ужас![]()
пп. Но аз чак съм се вманиачила в котката. Много е странно как едно животно може да те промени. Почнах даже хората да пренебрегвам. Само й пазя тихо, станах по-търпелива, спрях да бъда импулсивна и станах по-разбираща. Съобразявам се с някой друг. В голяма степен си разрешавам поведенческите проблеми. Супер е.
Много е мръсно тука. И е претъпкано с тия туристическите магазинчета, като някаква проказа са, направо е отвратително. И онова пикаещо нещо... днес бях застанала точно срещу него и го търсех на картатаПървоначално написано от HarleyFlanagan
Не очаквах да е чак толкова миниатюрно.
аз па неска направих общо 12 км (влкючително и загрявката) плуване във сички стилове...след това за хубавата работа апнах пъстарма![]()
А аз имам една седмица отпуска и ще ходя в София
Все не вярвах, ама е вярно, че като живееш на морето, все не ти остава време да отидеш на плаж.
В Копенхаген още не съм била.
Варненското море е с проценти по-чисто от миналата година. Наистина се работи по въпроса, даваха го по Новините.
А на репортажа за багера, който разширявал брега и колко нелепо било хората да се пекат в такава обстановка, даже бях там;D Тва ми беше 1вия плаж за годината. Помня че много се смутих от камерите. Те били на БТВ.. не че пишеше де. Просто някъв копелдак почна да снима и всички се разбунтуваха. После се видях по Новините.
ХАХАХАХ.
Скучно ми е!
на 90% съм си блокирал двигателя.... що все на мен се случва...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
и мен преди месец ме блъсна, сега съм със счупена подбедрица и съм на легло(образно казано) още 2 месеца...преебаха ми се всичките планове за лятото!!!Първоначално написано от HarleyFlanagan
^ Баце, имаше и друг ник, който не мога да си спомня![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
TERRORMACHINE, ама ме баннаха преди доста време, а сега ми е скучно, по цел ден лежа и за това се регнах на ново...Първоначално написано от SunSmile
^ потвърди съмненията ми![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Кои? Че съм терормашийн или че ми е скучно?Първоначално написано от SunSmile
![]()
Rounder, колко пари си изгубил и спечелил от покера? От цялата работа досега на плюс ли си?
Audio ergo sum
че си терормашийнПървоначално написано от baceto
![]()
а иначе може и да ти е скучно
вече не се впечатлявам, ако ми е скучно
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
абе немаше да ми е скучно ако не се беше случило тва, ама...Първоначално написано от SunSmile
трябва да се внимава, баце
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Трябваше да изразя възмущението си !!!
Влизам аз вчера в любимата си книжарница с цел да разгледам какво ново. Насочвам се към сектора където се помещава фантастиката и не комерсиалното фентази , какво намирам там .....
Всичко е махнато и на негово място се помещава "прекрасна" поредица от нови вампирясали книгитолкова ли не им стига мястото , че махнали Азимов и сложили лъскав вампир....
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Прочел съм доста книги,срещал съм се с доста проф. от България,като Наско и т.н.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
психическото натоварване е огромно...едвали има друг спорт с такова.Много е трудно да изчисляваш ОДС-пот и такива.Зависи и от позицията ти кои карти ще играеш.
Да на плюс съм...примерно съм загубил 300 а съм спечелил 3000...нещо такова...много мразя да губя.Аз съм турнирен играч,рядко играя кеш но и това ми се случва.
Определено съм на плюс,много обичам играта и така...
Само едно много ме притеснява....ако разберат в Покер Старс,и Фул Тилт че нямам 18+ става лошо.
Но,аз обичам рисковете...
И да отбележа,че който си мисли че е много лесно се бърка много,и покера(изобщо картите не са за всеки) които иска бърза печалба,и лесна...да се ориентира на другате...щото много рибки "изгърмяват" точно по този начин...
Ако имаш др. въпроси питай![]()
BTW:да се похваля,миналата нощ не успях да зема 3000$ а само 1200$![]()
![]()
![]()
в нета ли играеш?
Имам един приятел почна от нета като лека зарибявка, после почна денонощно да цъка.. и сега ходи по турнири в чужбина и вади месечните пари само от това![]()
Има ли разлика от играта в нета и тази на живо, освен по-голямото напрежение заради противниците?
Audio ergo sum