- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ Разговорник vol.3
За всяка специалност, където и да е, има определена бройка.
Ако нещо те интерсува, това е техният форум http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewforum.php?f=158
Нормално ли е да сънувам хора от форума?
Които не познаваш? Нищо нередно не виждам. Иначе на мене все още не ми се е случвало да сънувам някой от пишещите тук.
Audio ergo sum
Познаваш ли ги лично или не?Първоначално написано от Briseis
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
абсолютно не![]()
Ами може би някой те е впечатлил![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И на мен ми се е случвало, нормално е.
Какво има тази вечер пред НДК?![]()
![]()
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Доколкото разбрах е някакъв концерт на The Voice по случай откриването на световното.
и на мен ми се е случавлоПървоначално написано от Briseis
![]()
От утре отказвам всичко сладко![]()
да видим до кога
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Май да. БлагодаряПървоначално написано от Kalesin
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Точно докато не огладнеешПървоначално написано от HexGirl
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
аз като съм гладна да няма сладко да ямПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
просто реших еи така лятото малко да го поспра![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Да и аз спирам цигарите....на всеки пет минутиПървоначално написано от HexGirl
![]()
И на мен, и то такива, които не познавам лично.Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
![]()
Много интересни сънища бяха, хаахах![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако не ви е неудобно, си признайте кой сте сънували![]()
Audio ergo sum
Разглеждайки различните специалности в СУ и съответните такси, стигнах до заключението, че е възможно в близките няколко години да продължавам да не съм наясно какво точно ще следвам, но трябва да почна да спестявам отсега.![]()
И да дръпнеш лек заем като му дойде времетоПървоначално написано от mArMaLaDkA
Какви са таксите в СУ сега?
Я нещо, което не съм слушала много отдавна:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=svJvT6ruolA&feature=player_embedded[/youtube]
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Опитвам се да се заблудя, че толкова много ще спестя, че няма да се налага да се стигне дотам.Първоначално написано от LadyDi
![]()
Иначе са различни, зависи от специалността. Откъм 300 до 500 лв. за бакалавър, за магистър значително се качват. Някой да ме поправи, ако греша, съвсем набързо прегледах страницата и я затворих, че взе да ми се изправя косата.Съвсем нормални са май таксите като за такъв университет, просто ми се струват големи като за тоя етап, като си и представя, че трябва да (ми) ги плащам/т редовно.
Защо образованието не е безплатно..![]()
^защото сме 20 години по-късно?
като излезе постановлението за новите такси, ги прегледах, в Музикалната са най-високи...
//аз наскоро сънувах Хекса, макар че тя беше едно от 3-те лица на едно тяло. пхах, нм:Д
И аз нея сънувах + тузаро.
а таксите за магистратура са много скъпи навсякъде
Ехо, в Конституцията нали пише, че образованието е безплатно? Ама не е.Първоначално написано от Sham
Тва за 20те години ми се иска да го разбирам по друг начин, а не че се заяждаш с мен на 'комунизъм' и т.н.
Гадно е, че някои хора не могат да си плащат. Специално моето семейство е готово да ме издържа и не ми се налага да мисля как ще спестявам за семестър, но има хора, които нямат възможности и теглят заеми и кредити, които после връщат с лихва, т.е. - правиш си сметките.
Гадно е просто, замислих се.
Гадно ли? Наскоро наш'те ми заявиха, че ако искам да уча трябва да намеря начин да работя докато карам редовно, 'щото вече са изтеглили всички възможни заеми, които могат да бъдат изтеглени.
Доколкото знам от студенти, ужасно е да работиш и учиш 1ва година от висшето. Не искам да си мисля тия от Варненския свободен кви родители имат.