Първо да благодаря на всички които ми отговарят като хората,а не ме обиждат и не ми казват,че съм прекалила или,че съм глезла ! И на тези които ми дават съвети

До другите - може да ме обиждате да ме изкарвате каква ли не,но никой от Вас не ме познава и не може да каже със сигурност каква съм! Добре .. казвате,че съм се вкарала в някъв филм. Окей .. и вие като уж по големи сте минали по моя път,преживели сте и това .. дайте съвет,кажете какво сте правили,а не направо да ме нападате като животни !
А и по-горе някой беше написал,че това не е любов и,че съм реагирала ужасно смешно! Амми окей .. за мен не е важно колко месеца,години,векове съм ходила с дадено момче.. За мен е важно какво чувствам,и все пак мога да определя кога обичам и кога не

и така .. опитах се да говоря с родителите си и все още се опитвам да ги разубедя,но те не искат да ме чуят! Казах им,че съжалявам и,че това никога повече няма да се повтори,но те си мислят,че ги лъжа или нещо такова! Всъщност аз никога не съм имала проблеми с тях.. никога не са се държали така винаги съм ги слушала и може би в това е проблема .. може би защото преди съм се държала добре и те са свикнали на моето държание и за това сега искат да ме накажат толкова жестоко? Каквото и да им кажа те няма да променят решението си ..