Цитирай Първоначално написано от JackSparrow
Би ли се омъжила по сметка? Защо? Не. Щото си е робство. Не мога да си представя да съм с човек,който не обичам...който дори не харесвам. Не понасям да ми казват кво да правя или да го правя щото така трябва,а не щото искам. Никога не съм харесвала някого заради парите му. Даже ми е супер/мега неудобно ако ми платят нещо или ми дадат пари дори за рожден ден или някакъв празник.
Опиши трите си най-добри приятел(к)и. Еми тя е само една...и ми е малко странно да и лепна етикета "приятелка"...просто се разбираме изключително добре... Да я опиша...еми тя е много по-различна от мен...Тя е човек,който те използва когато й трябваш,малко несериозна ми се вижда. Тя е по по-елегантните работи,а аз не се търпя в нещо официално. Дразни ме това,че иска да става нейното по отношение на момчетата,но тва е дълго и широко. Иначе е забавно като сме двете,понякога харесваме едни и същи работи,понякога коренно различни. Премълчаваме и двете някои работи,които мислим една за друга. Поне така мисля.
Тренирала ли си нещо? Какво? Не съм...прекалено голям мързел съм. Спорта не ме влече.
Казваш ли често ОБИЧАМ ТЕ? Всеки ден само на един човек.
А дали е достатъчно? Да
Какво си готова да направиш за приятелите си? х...Да изляза с тях,ако имат нужда от мен,да ги изслушам,да дам някой друг съвет и толкова. Каквото биха направили и те за мен предполагам...

И отново честито за новия ти пост във форума. ^^ мерс