.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Презноща ми се пикае !

Здравеите момче на 16 години съм 69 кила 1.83 висок и искам да ви попитам нещо , значи от 1-2 месеца забелязвам че почти всяка нощ се събуждам и ми се пикае, на ден пикая горе долу по 3-4 пъти всеки ден спортувам всмисъл играя мач , карам колело , тичам и не пуша ..

Супер фен Аватара на zoreto
    и какво като ти се пикае отиваш до тоалетна и готово Та зависи колко вода пиеш, то и от самия организъм зависи, защото аз колкото и течност да изпия преди лягане ,не ставам е друг е въпроса ,че сутрин пиякая поне 2 минути , та не пий много течности преди лягане и ходи по често да пикаеш, аз не знам как ходиш само 3-4 пъти за цял ден ,аз ако не отида на ден поне 7 пъти най малко не съм аз като се има предвит,че постоянно се наливам с вода

пич..проблеми нямаш..помня ,че веднъж когато помолих госпожата ми по биология да отда до тоалетната тя ми каза:Няма да ходиш сега..ако днес ти се ходи по това време до тоалетна утре точно по същото ще ти се приходи..затова ще изчакаш междучасието за да си го нагласиш така,че утре да не притесняваш учителката по време на час ..

Мерси за информацията , написах тази тема защото някъде в интернет прочетох че ако често ходиш презноща до тоалетна може да имаш рак на пикочния мехур и за това се притесних

Стига бе..това го чувам за първи път..
    Еми сподели с родителите си и ако преценят,да те карат на доктор,но според мен не е проблем..

Като болестен вариянт може да е и т.нар. "безвкусен" диабет. Но нищо не може да се каже, преди да ти направят изследвания. Затова най-добре иди пусни си изследвания (кръв, урина) и да ти е мирно на главата. Пък, каквото излезе.

Значи искам да отговоря и ако може да ме посъветвате значи като стана въпрос за диабет прочетох в интернет и отговарям на следните симптоми

Загуба на тегло , повишен апетит,умора и лесна уморяемост- това може и да ми е от гръбначното изкривяване имам лека сколиоза , силна жажда (полидипсия) и мислия да ходя в понеделник на лекар

Точно така!..Отиди на лекар той ще прецени най добре..
    Ае успех..и пиши кво е станало..

А за бесвкусният диабет прочетох в 1 сайт и пише че тои се предизвиква от травма на главата аз не си спомням да съм се ударал по сериозно и да съм имал проблеми с главата обаче прочетох че този диабет е свързан с някъкви тумори и доста се стреснах може ли някоии да ми каже нещо повече за този тип диабети от нащо семейство баба ми има диабед обаче не съм сигурен какъв е ...

Голям фен Аватара на Yancheto
    Човече, съвсем излишно се панираш, убедена съм, че нищо ти няма! Нормално е да ти се пикае и през нощта, 3-4 пъти на ден изобщо не са много. Просто не пий вода вечер и се изпикавай преди да си легнеш.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Стига си чел тия сайтове... само си създаваш притеснения сам.. Доста хора правят така;опитват се да си поставят диагнози и се притесняват излишно.А в повечето случаи тези хора се оказват напълно здрави - няма им нищо ! Отиди при личния;обясни горе-посочените от теб "симптоми" + това че често ходиш да уринираш нощем без да обясняваш че от някакви си сайтове си стигнал до извода че може да имаш диабет или нещо подобно.....Кажи на ОПЛ-то си че хора от вашето семейство имат диабет(макар че той би трябвало да знае).Пусни едни кръвни изследвания и да ти е мирно на главица... Пак повтарям - стига си ровил в сайтове... панираш се и се притесняваш излишно за някакви опасни неща като тумори и подобни.. НЯМА СМИСЪЛ.
    Успех и пиши после какво е казал личният. (сигурна съм че ще ти каже - " Човече , напълно здрав си ! Живей си живота без да се притесняваш за глупости ! "

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

В понеделник ще отида и ще ви пиша , мерси за съветите и за информацията,понякога си въобразявам повечко

В такъв случай не прекалявай с течностите след 18 h ... помага ; )))

Цитирай Първоначално написано от albertog
    следните симптоми

Загуба на тегло , повишен апетит
    Ебати парадокса..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Парадокс, но факт.

За безвкусния диабет травмата на главата е само една от хипотезите. Обсъжда се и липса на чувствителност на рецепторите към АДХ.

За всеки случай се консултирай с лекар- ще пусне изследвания на кръв и урина.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

човече диабета на бабати е тип две(поразтространен е при старите хора)а ако ти имаш ще трябва де е тип 1а и не се притесняваи аз съм диабетик и живота ми не е по-различен от твоя
    CREATIVE TEHNOLOGIE

нощното уриниране НЕ Е нормално

Повече от фен
    Има и по-зле от теб..аз миналото лято понеже пиех адски много вода.. и трудно заспивах..ако се въртя 1 час в леглото примерно..ставах да пикая по 5 пъти средно....страшно е неприятно ,но лято е все пак =)

мММ...това зависи от количеството вода ,което поемаш Според мен няма проблеми ,но ако това продължава и не си спокоен се консултирай с лекар.Дано да няма проблеми

eee споко бе нищо ти нема то и аззззз понякога има периоди дето съм пикала няколко дни по ред посред нощ ма кво , споко а и ако си прекалил с колата или бирата или дината нормално е аз ако изям 3 парчета диня преди да си легна считай ,че шси спя у кенефо

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Така е , ако поемаш доста течности , следователно ще уринираш даста често Аз пия много вода и не само лятото , приблизително 2 л. дори и повече . И уринирам най малко 6-7 пъти на ден.А през ноща ходя по 2 пъти.И ако не отида немога да заспя, дори да са 2 капки ми пречат
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си