- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как може да е толкова ПРОСТ?!
Влязох 2008-ма в гимназията аз... И едно момче от класа нещо много ми хареса. Имаше нещо пленително в него, не толкова външността, а излъчването, погледът. Някаква мистерия!!! И сега си го има, де.
Та започнаха едни доста явни зарибявки и погледи в час; имаше явна тръпка и флирт между нас. В чата беше много открит. Няма да забравя как случайно си лапах химикала в час, когато ми хвърли оня негов поглед и почна да прави същото, като ме зяпаше.Това беше съвсем първите дни на уч. година, оттам се почна. Аве луда работа, 8 клас, флиртове... Определено имаше нещо.
После обаче и двамата се отдръпнахме без причина. Аз започнах да мисля за спорта повече (някъде ноември 200. Направих и фаталната грешка да се върна към стара неуспешна тръпка, но това не ми повлия толкова (за щастие спрях набързо); още си имах чувствата към този от класа ми.
И така няколко месеца подред почти не си общувахме. Мислех само за това, че не трябва да се впрягам. Не се и впрягах... докато един път...
Нещо се изцепих в час и химикалът ми литна нанякъде. Не помня много, беше преди година и 2 месеца май; но тогава въпросното момче почна да си мърмори нещо под носа от сорта на: "Ква си проста..."
Ей така, без да ми обясни защо, се превърна във враг.
Има мъъънинка вероятност някой да ме е солял мн мн здраво пред него и затова да се е получило така.
По същото това време той се сближи с "мачото" на класа. Почна да копира поведението му, обаче в лошите аспекти. Тотална детска градина!! Подиграва се на 3-ма от класа, които са си доста уязвими и не смеят нищо да кажат. Пълно пиратско копие на плейбоя на класа, в лошата му светлина. Изгуби личността си.
Беше ми неприятно и в края на 8 клас (2009), както и малко лятото, направих някакъв опит да подобря отношенията ни.
Не успях.
Сега е още по-настърван да се обръща срещу всяка моя дума.
За бога, не мога да повярвам, че играя в тая детска игра.Такива глупости в 9. клас нормални хора не знам да правят.
Как от харесване и флирт стигнахме едва ли не до ОМРАЗА? Никога не му оставам длъжна; но обикновено се обръщам и си казвам: "Защо, по дяволите, се случват подобни смешни и абсурдни неща? Умът ми не го побира... Вече сме по-големи!"
Вече нямам същата тръпка към него; като изключим, че погледът му включва някакви спомени от 8 клас.. Ех ех..![]()
Знам, че ви е смешно. И аз да съм, ще кажа: "Детска му работа."![]()
Е така е, хората се променят, невинаги към добро. Няма как да се избегне.![]()
Миии то и аз тогава си падах по един тогава, но през тези две години, през които нямаше как да не седим заедно, се убедих че е just jerk - милият, нямаше си никаква обща култура, освен за неговите животни и гадове(обожавам животните, но неговото е просто страст). Все пак през часовете му разказвах понякога разни любопитни факти, свързани с уроците
.
През новата учебна година като сложиха в стаята още два чина, той избяга отзад при друга. Аз нямах нищичко напротив и заживях като царица на цял чин. Това, което ми се набива като впечатление напоследък, е, че сладурчето чете през междучасията уроците си, както правех аз миналата година, а съученичката ми се шегува(подиграва) като го види така и подражава на отношението ми към него "ее ти нали си тъп беее". Радвам се, че съм посадила в него семето на познанието
. Все пак се обръщам да си лафя с тях, няма начин
.
Ах, учителката ми по информатика разказа веднъж, че му предава уроци по математика. Няма такъв смях. Ако е ходил редовно при нея през тези 3 години, това е поредното доказателство за неговият интелект
. Нейният коментар е: "Математиката не е в кръвта му.". И това, което оформя впечатлението ми от нейните приказки, е че съм била яко насолена и обсъдена от негова милост за безкомпромисното ми поведение
.
Та всичко, което изписах, става на въпрос, че когато откриеш, че харесваният от теб човек не е стоката, за която си смятала, просто трябва да избереш вълшебният бутон "Next". Застоят не е хубаво нещо. И злопаметността също.
Приятно ми е, че въпреки пълното ми пренебрежение, не е забравил колко съм му помагала, защото ме познава отлично. Всяка сутрин, като вляза в стаята, ме поздравява.
П.П. Надявам се, да не съм била разбрана погрешно. В даден момент хората ни се струват идиоти, само за да открием след това, че и те по някакъв начин са готини по душа.
Мда.. случва се. Неприятно е , определено , но няма какво да се направи. Но .. Има едно момче от класа ми. Много богат, сравнително хубав, и може да бъде много готин. Може, но в училище не го прави никога. Предполагам, че е от влиянието на някои съученици.
Имахме пътуване до Англия, в което бяхме настанени в семейства. Той беше в съседите. Всяка вечер идваше с негов приятел в нас. Говорехме си нормално, смяхме се... забавлявахме се. Опознах го и разбрах, че не е такъв за какъвто аз и мнооого хора го мислят.
Та.. мисълта ми е, че някои хора се влияят от другите, но само когато са с тях. Иначе може и да са много симпатични, просто да нямаш възможността да го разбереш
Отговорът е очевиден. Почувствал се е "зарязан" и се е озлобил. Да поясня. След като сте спрели с флирта в осми клас и ти си насочила вниманието си онази предишна тръпка, той се е почувствал обиден и изоставен. Казваш, че и двамата сте се отдръпнали, но фактически ти си била тази, която е започнала да се интересува от други неща и от други хора. Така малко по малко неговата "любов" се е превърнала в "омраза". И сега, точно като момченцата в детската градина, които скубят момиченцата, които харесват, той се прави на много оборотен и при всеки възможен случай те дразни, за да си го върне. За жалост така работят мозъците на недораслите пубери. В тази ситуация ти няма какво да направиш, освен да чакаш да порастне. Но ще има доста да почакаш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Благодаря ти, отговорът ти е наистина много полезен.![]()
Най-глупавото е, че дотакава степен отношенията ни са изкривени, че дори и да го притисна с пистолет до стената в опита си да изкопча отговори от него, докато сме напълно сами (без хора от класа) - дори тогава сигурно ще има непочтително, непонятно и абсурдно поведение от негова страна.
Чакам още мнения, хора.![]()
Опитай някак си по-нежната да я подкараш. Надали пистолета, опрян в главата ще му се хареса. Нали целта е да му покажеш, че го харесваш и не мислиш за други младежи.
Даже ми идват наум какви ли не мили жестове, с които ще го накараш да промени отношението си към теб.
Една закачлива картичка, мушната в някоя тетрадка, може и да промени мисленето му.
Понеже го познаваш, ако помислиш как да покажеш специално отношение, ще ти хрумне нещо свежо.
Тук не е раздел Любов, но нали трябва да се помага...