- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Екскурзии TIME xD
Заради тъпата ми класна, няма да ходим никъдеПоследна година с нея и единствени от целия град, ще си останем в града
![]()
хие ще ходим в Монтана и Враца 2 нощувки. Ще посетим и печерата Леденикана 12-13 юни
Първоначално написано от Unendlich
Вие от къде сте???? :P :P :P
ние също никъде няма да ходим класната каза,че сме били супер ужасен клас през тези 3години и за наказание никъдеПървоначално написано от elito0o0o0
много се нервирам
то при нас се решава в последният момент ,но няма време тъй ,че никъде
![]()
Никъде![]()
Но мога да кажа за предишните години.. въобще не беше кой знае какво, затова и не ми пука много..
Миналата година ходихме в Плевен и Ловеч.. Разгледахме Плевен, но през повечето време на някъв забутан хотел, от който само за да стигнеш до града около 5-6 километра пеша (може и повече да са били). Но самия град си беше хубавВ Ловеч също си се разхождахме и така..
По-миналата година пък ходихме в Казанлък, Карлово, Копривщица и още някъде, ама вече забравих.. То тая екскурзия като универсална стана - сигурно няма някой, който не е ходил по тея места![]()
На всички ви (които ще ходят ;Д) - приятно изкарване![]()
Оххх, и нашата класна е една сладуранка...никъде не иска да ни води. Ние обаче може да се каже, че сме задружен клас и решихме да отидем на хижа 25, 26 и 27 юни и понеже искат с нас да има госпожа и ходихме да се молим на учителката по английски и тя естествено е пич и се съгласи, та се надявам да си изкараме супер.
Ние ходихме вече...Беше много добре,но аз нищо не помня от вечерта,защото се напих като магаре...Съветвам ви едно не пийте,много по-добре ще си изкарате ! ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от miskaprizZ
Пазарджик![]()
Хаха, ние все още не знаем къде ще ходим.![]()
Аз лично ходих вече на екскурзия с класа до Велинград.
Освен че някои се напиха зверски и заради тях за малко щяхме да си тръгнем в 10 часа вечерта, не беше особено интересно.![]()
ние вече бяхме на т.нар абитуриентски екскурзии ... До Турция тази година ходихме - Кушадъса,Мармарис,Айвалък ..![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Никъдезаради тъпата ни класна и директорката
били сме прекалено лигави за екскурзия
![]()
Нямаше логика,беше любов.
Нашата мина.Беше до Велико Търново,Елена,Трявна,Габор во,Дряново.4 нощувки в Търново.Цена-195лв.
Да не си от РусеПървоначално написано от haxh
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
във Варна ще ходим..и ще нощуваме в Златни пясъци.. доста народ ще сме всички от 5-ти клас, 6-ти и 7-ми.. и там в ботаническата градина
2 нощувки за около 84 лв.
на 12-13-14
![]()
" ... но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
ахахх как за 195 лева във Велико търново за 4 нощувки.Ние на слънчев бряг 8 дена за 260 лева бе ?!Първоначално написано от wasser
НЕ....Първоначално написано от DesireToFire
Просто от Русе има екскурзия до Слънчев бряг от 20 или 22 юли за 7-8 дни и цената е такаваПървоначално написано от haxh
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
ми няа се оди... при бай Генчо заето целия месец, брало си лайката...
Ааа, че те абитуриентски ли са?Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
![]()
Брат ми е 11 клас и тази година имаха избор - Франция, Италия и Турция..![]()
Не се изразих правилно,при нас се води учебна практика по българските манастири и на ден посещаваме доста забележителности,входовет ,на които са включени в цената.Също така и храната-закуска и вечеря.Първоначално написано от haxh
кажи в кой хотел ще сиПървоначално написано от DesireToFire
може да сме в един и същ
![]()
ние ще ходим до Несебър на 30 с преспиване и ще посрещнем на плажа Джулай морнинга- 60лв д/г![]()
Просто аз
:P Олееее оле олееееее и ние сме тамПървоначално написано от qg0dkata
:P Олееее оле оле олееее и ние сме тамПървоначално написано от qg0dkata