.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    В седми клас съм, за последна година в този клас. 46 човека общо от трите седми класа. До Пампорово, Пловдив, Сопот, Карлово. Хмм, може би вече за 15-ти път посещавам тези места, но пък хотел "Мургавец" си заслужаваше. ;Р Имаше басейн. ^^ И тъй като в моя модерен град няма Макдоналдс, това също ми вдигна екскурзията в очите. ;Р
    55 лева, път и нощувка в четиризвезден хотел. Не мисля, че е много. xD
    ...

Цитирай Първоначално написано от anisummer
    Цитирай Първоначално написано от qg0dkata
    Ние ще сме на Рупите, Сандански, Мелник, Рилски манастир .. някакви такива бяха .. около 5-6 обекта. Ще ходим на 14 и 15. Забравих как се казваше хотелът, ама дано да си изкараме яко. Парите изобщо не са много 65, като в това влиза всичко..пътни, ядене, 1 нощувка, дискотеки работии .. ;дд Абе бива, само дано да е готино.
    :P Олееее оле оле олееее и ние сме там
    Ама на тези дати ли..?
    Ние ще сме в някакъв хотел Демерию ли нещо таковаа се сещам .. забравих го.. много беше сложно.
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Цитирай Първоначално написано от DarkWhisper
    Цитирай Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
    ние вече бяхме на т.нар абитуриентски екскурзии ... До Турция тази година ходихме - Кушадъса,Мармарис,Айвалък ..
    Ааа, че те абитуриентски ли са?
    Брат ми е 11 клас и тази година имаха избор - Франция, Италия и Турция..
    еми незнам точно какви са .. ама всяка година абитуриентите ходят извън България ... btw .. цената на екскурзията беше 375 лв.
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Цитирай Първоначално написано от DarkWhisper
    ние вече бяхме на т.нар абитуриентски екскурзии ... До Турция тази година ходихме - Кушадъса,Мармарис,Айвалък ..
    Ааа, че те абитуриентски ли са?
    Брат ми е 11 клас и тази година имаха избор - Франция, Италия и Турция..
    еми незнам точно какви са .. ама всяка година абитуриентите ходят извън България ... btw .. цената на екскурзията беше 375 лв.
    Аз съм 11 клас ся.Кой ви урежда абитуренските екскурзии?Госпожата или отговорници от класа?

Цитирай Първоначално написано от bloodyred
    Цитирай Първоначално написано от sasheto0o
    Ние ще ходим на 11 и 12 юни. Маршрутът ни е - Дупница-Симитли–Предела–Разлог– анско–Благоевград.Ще нощуваме в Разлог , в хотел Пирин Резиденс **** . Една нощувка 65 лева.Ще ходим 8, 9, 10 и 11 клас.Доста хора + учителите, директорката и зам.-директора Цялото даскало ;дд хахах .. Джобнии - мм нз може би 100-150-200 .. Зависи колко искам на наще :дд
    В Симитли няма много кво да се види, да не кажа нищо, освен на плаж да отидете, ама надали .. Ако минете през Крупник, то е село близо до Симитли, е там вече има кво да се види - Църквата е сигурно на вече 200-300-400 години, да не кажа и повече. Изобщо селото е много чисто и със сигуронст има много повече неща за гледане от Симитли, музея също .. ама то пък кво зависи от тебе всъщност .. иначе в Благоевград е хубаво, не че съм от там ама .. Иначе не е лош маршрута, ама в половината обекти няма кво да се види общо взето, ама на кой му пука, важна е компанията хах
    То по документи само се минава през тоя маршрут,иначе утре (11ти) сме целия ден на басеийн.Настаняват ни и басейнчеее
    Неприлично Щастлива .. : )

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Утре моя клас заминават. 11, 12 и на 13 се връщат. Две нощувки- 120 лв. Тризвезден хотел. :P
    Приятни екскурзии на всички !
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Здравейте на всички...
    Искам да ви попитам знаете ли някоя вила на морето,която да не е много скъпа и да може да си направим резервация без да имаме 18

Искаме да отидем на екскурзия с класа, но понеже класната не иска да ни води и ние решихме сами да се организираме и да отидем...
    Бяхме си харесали една вила в Черноморец и всичко беше почти готово, но като се обадихме втори път казаха, че вилата е резервирана и ни се развалиха плановете

Ако имате и други предложения освен на морето можете да пишете.
    Ние искаме Петък,Събота и Неделя да ходим и сме около 15 човека...

Мерси предварително
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    сега на 25 ще ходим до Крушунските водопади с палатки за 3 дена после на 2 май беше юни яз. Копринка туристически сръчности то тва няя бъде екскурзия де и после 21 мисля че юни Рилските ез.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си