Значи с 1 приятел се познаваме от бебета и винаги сме си помагали и споделяли ... никога не сме се лугали ... но миналата година той замина за Кипър и много ми липсва ... плаках много , по цял ден си мисля за него ... чувахме се от време на време по скайп . И вчера той си доиде . Много се радвах (дори мама защото неговата майка е най добра приятелка с мама и се познават от бебета) ... Направо целия ден бяхме заедно ... Днес отново бяхме цял ден заедно ... Но незнам ... Всеки знае , когато е влюбен му е тупо и мисли само за този човек ... Нещо и на мен ми тъпо ... Явно , защото си тръгва сряда ( 17 март ) петък субота и неделя той ще спи вкъщи и цял ден ще сме заедно ... Ще ходим на зологическата градина ... Но се чудя дали не ми е тапо , защото може вече да не го чувствам толкова близък ( аз го имам за бфф , но не винаги знаем какво чувстваме ) ... Той се сеща за мен ... донесъл ми е подараци от там и сам много доволен ... Но въпроса ми е дали не ми е тъпо , защото може би не го чувствам толкова близък (може да се бъркам , защото скоро си трагва и затова да ми е тъпо ) ... Затова питам дали може да го чувствам , защото да не ми е близък ...
Моля не се смейте и бъдете честни , защото това за мен е важно и ако може дайте съвети за да разбера дали този човек е още моят БФФ , който винаги съм обичал ( като приятел ) и от бебета сме заедно и израстнали ...!