.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ

Значи с 1 приятел се познаваме от бебета и винаги сме си помагали и споделяли ... никога не сме се лугали ... но миналата година той замина за Кипър и много ми липсва ... плаках много , по цял ден си мисля за него ... чувахме се от време на време по скайп . И вчера той си доиде . Много се радвах (дори мама защото неговата майка е най добра приятелка с мама и се познават от бебета) ... Направо целия ден бяхме заедно ... Днес отново бяхме цял ден заедно ... Но незнам ... Всеки знае , когато е влюбен му е тупо и мисли само за този човек ... Нещо и на мен ми тъпо ... Явно , защото си тръгва сряда ( 17 март ) петък субота и неделя той ще спи вкъщи и цял ден ще сме заедно ... Ще ходим на зологическата градина ... Но се чудя дали не ми е тапо , защото може вече да не го чувствам толкова близък ( аз го имам за бфф , но не винаги знаем какво чувстваме ) ... Той се сеща за мен ... донесъл ми е подараци от там и сам много доволен ... Но въпроса ми е дали не ми е тъпо , защото може би не го чувствам толкова близък (може да се бъркам , защото скоро си трагва и затова да ми е тъпо ) ... Затова питам дали може да го чувствам , защото да не ми е близък ...
    Моля не се смейте и бъдете честни , защото това за мен е важно и ако може дайте съвети за да разбера дали този човек е още моят БФФ , който винаги съм обичал ( като приятел ) и от бебета сме заедно и израстнали ...!

Мега фен Аватара на L0ST
    Малко много ти е объркан въпроса...Но аз смятам, че ти е тъпо, защото той пак ще замине. Нормално е, да не го чувстваш толкова близак, все пак кипър е далече от тука, пък и ако не сте поддържали постоянна връзка, е съвсем естествено да не го чувстваш като БФФ.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми бих казала, че си влюбена. Щом толкова мислиш за него. Нормално е да ти е тъпо, щом си тръгва. Все пак се познавате от бебета, познавате се, не сте се виждали. Но не мисля, че е само заради това. Неможеш нищо да направиш, освен да си изживееш дните с него, щом ти е толкова близък. Като замине, чувайте се, пишете си често, за да разбереш, че можеш да разчиташ на него, че ти е БФФ и ти е близък. Все пак не мисля, че едно такова приятелство, макар и от разтояние, не е близко.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на L0ST
    Абе, nIkEnCeTy_bE, той майче е момче ...дано не е влюбен в приятеля си..

Град
    Варна
    Стига бее човек Аз мислех, че е момиче. Доста странно приятелство ми излезе.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Еми бих казала, че си влюбена. Щом толкова мислиш за него. Нормално е да ти е тъпо, щом си тръгва. Все пак се познавате от бебета, познавате се, не сте се виждали. Но не мисля, че е само заради това. Неможеш нищо да направиш, освен да си изживееш дните с него, щом ти е толкова близък. Като замине, чувайте се, пишете си често, за да разбереш, че можеш да разчиташ на него, че ти е БФФ и ти е близък. Все пак не мисля, че едно такова приятелство, макар и от разтояние, не е близко.
    И аз си помислих, че авторът е момиче. Да, ама не!

....Г....Е....Й....

Хората си идват и си отиват, това е аксиома. Да се слагат многоточия на всеки три думи е тъпо - също аксиома. Има време докато догониш стила на писане на Яворов. Дотогава ни ги спестявай. Благодаря!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Варна
    Еми явно не е осъзнал, че има такива наклонности. и все пак хубаво е, че си имаш такъв приятел, защото някой и за такъв мечтаят. Рядко се намират. Ама мисля, че трябва да осъзнаеш какво чустваш.

Мега фен Аватара на L0ST
    Аз рекох да му го спестя това . Иначе ако беше момиче, всичко щеше да е много сладко - от деца заедно, после плачеш като заминава, после пак се събирате и т.н. почти като в сапунка...

Град
    Варна
    Ти си по дискретните неща а Пф сега като се замисля, много гадно, че така не сте се виждали и сега пак трябва да се разделите. Гадно е като виждаш как си заминава близък човек.

Мерси на всички.Междудругото съм момче и не съм влюбен в него ...Просто осъзнах , че ще го вида чак другата годин и ... мерси отново

Chacho внимавай кво говориш бе ей ! АЗ НЕ СЪМ ГЕЙ, иам си приятелка

Мега фен Аватара на L0ST
    Ще ни прощаваш, ама всички останахме с такова впечатление след 1вия ти пост...
    Lexynnka

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    не знам какъв тряа си, че да стигнеш до такова заключение... ХА! Нима не може да има приятелска любов?! И то между момчета? Еми ако всяко истинско приятелство е проява на хомосексуализъм... Вие сигурно за да сте хетеро не би трябвало да имате истински приятели... или имате, ама само си мислите, че са такива

Пич, още го имаш за най-добър приятел, щом изкарвате яко като си е тука.. кофтито е само, че живее далече по принцип и рядко се виждате, ама лятото, предполагам, или ти ше идеш при него, или той ше дойде при тебе.. търпение му е майката

Град
    Варна
    Аз да съм казала, че е гей ?! В 1вия пост останах с впечатление, че е момиче, затова му писах така. Иначе хубаво е, че има такъв приятел, както казах, рядко се намират.

той не е гей тои е мазен гей
    Гледам небето виждам теб.
    Гледам звездите виждам теб.
    Гледам луната виждам теб.
    Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.

Град
    из източната част
    XAAXAXAXAXAXAXAXA XAXA XAX СУПЕР ТЕМА !! мн се смях, ква яка дискусия сте си направили . направо мисля да си принтирам дискусията ви и да я ламинирам и да си я залепя над леглото и всеки ден да си я чета преди лягане аахаха

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    не мога да ти разбера въпроса. Вие сте бфф, обичате се като приятели, той ти носи подаръци от там и т.н.. А ти какво питаш, дали знаем дали го чустваш, защото да не ти е близък.. човече наистина не мога да ти разбера въпроса
    Затова питам дали може да го чувствам , защото да не ми е близък ..
    Ако разясниш малко, може и да ти дам съвет
    А вие стига сте го нападали човечеца, само знаете да говорите, гей бил не знам си к'во си..много сте ми остроумни значи, ЕЙ
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

ами... и аз си помислих , че е момиче .. даже реших ,че въпроса е дали не е влюбена... но щом е момче .. според мен ти е тъпо защото ще си заминава а не защото вече не ти е толкова близък..щом сте заедно от бебета е нормално да се чувстваш така..

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от lentinko
    по твоята логика - ти не си нещастник, ти си пълен нещастник

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Ауу, PWNED!

Ами да така е, не бива да убиждате момчето, няма лошо в това да има добър приятел..
    Lexynnka

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Ауу, PWNED!

Ами да така е, не бива да убиждате момчето, няма лошо в това да има добър приятел..
    pwned, ама за да пишеш без да мислиш във форум, значи наистина трябва да си нямаш живот => нещастник...

.

нали е бил в кипър запознал се е с други хора може би има друго бфф ама не занам това е мойто мнение
    Не следвай път - върви, където няма път и остави следа !!! (:

Мерси на вс. И lentinko ти за къв' се имаш бе . ДРИСЛИОО ! Гей ще викаш на някой друг просто явно нямаш приятели , които са готови на вс за тебе !!! НЕ СЪМ ГЕЙ . СПРЕТЕ ! Ако така сте разбрали написаното се извинявам . Просто се питам защо ми е така тъпо , макар че е още тук . Това е , а другото го написах просто за да ви покажа колко много го уважавам ! ПОЗНАВАМ ГО ОТ КАКТО СЕ Е РОДИЛ !!!! Хора не знам какво да кажа ... . Така и ли не знаете какво е ПРИЯТЕЛ . Лично аз съм готов на всичко за тези хора , които винаги са ми помагали и подкрепяли , защото са ми доказали , че не съм и просто поредният олигофрен или задръстеняк . Извинявам се за думите просто се изнервих.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си