- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Екскурзии TIME xD
В седми клас съм, за последна година в този клас. 46 човека общо от трите седми класа. До Пампорово, Пловдив, Сопот, Карлово. Хмм, може би вече за 15-ти път посещавам тези места, но пък хотел "Мургавец" си заслужаваше. ;Р Имаше басейн. ^^ И тъй като в моя модерен град няма Макдоналдс, това също ми вдигна екскурзията в очите. ;Р
55 лева, път и нощувка в четиризвезден хотел. Не мисля, че е много. xD
...
Ама на тези дати ли..?Първоначално написано от anisummer
Ние ще сме в някакъв хотел Демерию ли нещо таковаа се сещам .. забравих го.. много беше сложно.![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
еми незнам точно какви са .. ама всяка година абитуриентите ходят извън България ... btw .. цената на екскурзията беше 375 лв.Първоначално написано от DarkWhisper
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Аз съм 11 клас ся.Кой ви урежда абитуренските екскурзии?Госпожата или отговорници от класа?Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
То по документи само се минава през тоя маршрут,иначе утре (11ти) сме целия ден на басеийн.Настаняват ни и басейнчеееПървоначално написано от bloodyred
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Утре моя клас заминават. 11, 12 и на 13 се връщат. Две нощувки- 120 лв. Тризвезден хотел. :P
Приятни екскурзии на всички !![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Здравейте на всички...
Искам да ви попитам знаете ли някоя вила на морето,която да не е много скъпа и да може да си направим резервация без да имаме 18
Искаме да отидем на екскурзия с класа, но понеже класната не иска да ни води и ние решихме сами да се организираме и да отидем...
Бяхме си харесали една вила в Черноморец и всичко беше почти готово, но като се обадихме втори път казаха, че вилата е резервирана и ни се развалиха плановете![]()
Ако имате и други предложения освен на морето можете да пишете.
Ние искаме Петък,Събота и Неделя да ходим и сме около 15 човека...
Мерси предварително![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
сега на 25 ще ходим до Крушунските водопади с палатки за 3 дена после на 2 май беше юни яз. Копринка туристически сръчности то тва няя бъде екскурзия деи после 21 мисля че юни Рилските ез.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek