- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Правите ли купони?
Правите ли купоно у вас и у ваши приятели![]()
Ами събираме се компанията в някой, пийваме, веселим се както си знаем. Та ако тва се брои за купон - да
мм..Аз ходя много рядко, а те почти всеки петък и събота се събират.Не мога да ида, заради тъпият ми вечерен час, а и да ида ще съм около поливин час и трябва да се прибирам.
По скоро ходя на купони![]()
правиме купонО
just gonna stand there and watch me burn
that’s alright because i like the way it hurts
just gonna stand there and hear me cry
that’s alright because i love the way you lie
i love the way you lie ...
LiGiDY .. (h)
У Нас? Ти уред ли си... Не само че съседите ще викнат полиция, ами ще земе счупят нещо... Да не говориме за чистене...
вече у нас не правя, щото последния път бяхме унищожили къщатата и някви мизерии бяха...![]()
иначе ходя редовно.. пък и често се събираме на планината да пием и там сяк'ви..
да правя купони последният път си легнах в 09.30 а вчера също се събирахме![]()
![]()
но си легнах по навреме за тъпото даскало
Да правя редовно. Живея с гаджето си и техните са или на вилата или се прибират към 3/4 сутринта. Също така при наще имам собствен етаж и няма кой да ми направи забележка. Като се затворят прозорците не се чува толкова силно, зарадо уплатнинието. Всяка вечер лятото се събираме у нас и си правим купона, понеже тогава родителите ми и те са на вилата и цялата къща е наша. Остават ни къща, пари и са ни позволили да си правим купона. И те са били млади знаят как се чувстваме. Имаме 12 свободни легла, 2 дивана и 1 голямо надуваемо легло, такаче има място за всички да останат да спят у нас => вечерния час не е проблем.![]()
Първоначално написано от Niksq
ME 2
ай лайк юр аватар ...Първоначално написано от mincheto
![]()
just gonna stand there and watch me burn
that’s alright because i like the way it hurts
just gonna stand there and hear me cry
that’s alright because i love the way you lie
i love the way you lie ...
LiGiDY .. (h)
Доста често и у нас, и в приятели се събираме и си правим кефа.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Много често се събираме у приятели. У нас-не, просто не е подходящ терена, пък и родителските тела няма къде да се изнесат.![]()
Сигурно аз ще съм единствената,която не са пада по купони..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Първоначално написано от Desole
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Не няма къде да го направяПък после ще ми трябва доста пърцали
![]()
еми понеже се води,че живея само с дядо и приятелите ми са решили,че когато им трябва място у нас винаги е свободно и често стават "купони" ... мен пак ми е добре .. . . веселим се както си знаем обикновенно нямам сили после да чистя та се се намира някой да ми помогне ... няма много бели ... счупени чаши няколко,веднъж счупиха дивана и веднъж прозорецаи един път съседка викна полиция защото едното момче влезна у тях и се изпика в двора ... но патрулката така и не дойде
![]()
Не се разбирам със съседите по етаж и мразя да чистя след някой друг.. следователно в нас купони не правя. Ходила съм няколко пъти, но нещо не ме кефят купоните в затворено помещение.
Аз замислям това лято (рождения ми ден) да спретна едно купонче във вилата на чичо ми. Двора е ужасно голям и ще има място за всичко, което съм предвидила. След това нека чичо ми почисти.. като подарък![]()
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от Niksq
![]()
![]()
![]()
![]()
амм днес или утре ще се събираме на двора ще стане нещо като пянска оргия![]()
![]()
![]()
![]()