.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Бънджи скок

Това лято искам да скоча с бънджи. Гледах оферти и от Аспаруховия мост във Варна най-много ме съблазнява. Ако някой е скачал с бънджи и по-конкретно от там, може ли да разкаже малко повече? :]
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Приятелят ми скочи миналата година даже и тая сега май ще скача :P Еми хубаво е и клип имам ако искаш да ти покажа 50 метра и нещо е височината ако не се лъжа :P
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

ерм аз съм скачал от Клисура... еми не е лошо не мисля че в мостовете в България има особена разлика къде ще скачаш (може би само в цените ама там незнам как стоят нещата...) като за веднъж е интересно само че имам 14 скока с парашут от 3500м така че... повече не ми е интересно тва :P

аз съм скачала заради загубен бас миналата година тогава беше 40 кинта за ученици и студенти ,50 за възрастни мисля,обаче беше едно от най-страхотните работи,които съм правила.....тряа да се пробва задължително и да както казаха е около 52-3 метра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си