.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Как изкарвате добри оценки?

Как изкарвате добри оценки?Учите ли,или се подмазвате?

и още нещо:гаднярката по химия иска да ме остаи да повтарям,ама не за друго,а щото ме мрази...как да изкарам добра оценкаа....
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Повече от фен
    Град
    Велинград

Град
    around the world !
    Като цяло лесно си изкарвам оценките и изобщо не си давам зор. Може да се каже, че успехът ми е по-добър от половината, които се напъват доста. Как се изкарват лесни оценки :

1. Зависи какъв ти е учителят - ако е добър ще даде повече шансове на учениците като цяло, ако е решил да се заяжда - ще го направи.
    2. Когато се дават доклади, проекти, презентации - участвай, това определено е един адски лесен начин да се изкара добра оценка.
    3. Относно поведение - не е нужно да се мазниш, това чак е противно |( Дръж се нормално, а не постоянно да ти се прави забележка и т.н.
    4. Можеш да взимаш и участие често - така в края на часа може да ти пише оценка (поне при нас става ;д)

като цяло за мен е това

Град
    Русе
    "гаднярката по химия"..
    Не ти е виновна жената, че времето, с което разполагаш за учене, го прекарваш мацотейки се пред огледалото...
    Като те "мрази", явно се държиш нагло, неуважително, и да учиш кво искаш.. И кви са тея подмазвания? Баси пропадналото трябва да е това училище, това да е методът..

Както и да е, аз уча само преди контролни / 8ми клас подготве не ми се налага повече, догодина друго../ Останалото - ми не пропускам часове, за да цупя устнички и правя "фотосесии".. Колкото и да е, винаги поне 4 се изкарва от слушане в час. Най-много да си погледнеш веднъж урока, деня, в който е взет, та да ти е "прясно" в главата.
    Ако имаш някаква култура, би следвало да използваш някаква логика и да свързваш нещата..
    Те се опитват да ни научат да мислим и да правим връзка, изобщо не е целта да се учат и декламират километрични уроци..

Цитирай Първоначално написано от haxh
    еми аз не уча ама си изкарвам 5 и 6.На контролните мисля някви логически обяснения, сещам се от някъде неща свързани с това и така, иначе си знам.Просто в час слушай малко повече и така. нататък ..

Голям фен Аватара на Crazytu
    Честно казано най-важното според мен е да слушаш в час и ако се наложи да си водиш записки, защото повечето учители изпитват за това, което те са казали. В моето училище поне е така, дори някои учители въобще не харесват тези, които си зубрят уроците дума по дума и доста често им намаляват оценката само за това.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Голям фен Аватара на Callisto
    Рядко се мяркам в училище, но когато отида, взимам тетрадката на някой да я прегледам за 5минутки и запомням всичко без проблеми. Имам фотографска памет и това ми помага да помня много лесно.

Изкарвам добри оценки, като се сприятелявам със всички било то ученици, учители или директорките. Като имам проблем с някой преподавател тичам при директорката, която вече ми е много добра приятелка и тя оправя всичко. Не може да си позволи да не съм доволна все пак и потдържам сайта и, ако иска да и е безплатно ще ме търпи няма как.

Иначето и мен миналата година господина по география искаше да ме остави на поправка. Това беше, понеже бях скъсала с най-добрия му приятел от училище (негов ученик). Искаше да ми го върне като ме остави на поправка и не признаваше шестиците ми и отказваше да ме испита, за да му докажа, че знам материала. Отидох при директорката и тя каза, че ще се погрижи и догодина господина няма да го има щом ми прави проблеми. Е следващия час по география ме испита, получих си шестицата, а на следващата година господина беше уволнен.

anonymous546178
    Guest
    За да си сигурна че ще изкараш добра оценка си сядаш на задника и четеш и четеш.. когато решиш че е време да пишеш във форума се отказваш и продължаваш да четеш... химията е лесна наука стига да имаш 3 стотинки акъл в главата и прибежанието да четеш теорията

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от Crazytu
    Честно казано най-важното според мен е да слушаш в час и ако се наложи да си водиш записки, защото повечето учители изпитват за това, което те са казали. В моето училище поне е така, дори някои учители въобще не харесват тези, които си зубрят уроците дума по дума и доста често им намаляват оценката само за това.
    +
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Щом иска да те оставя на поправителен .. седни и научи 2 урока , ама поне да са научени.
    Иначе си изкарвам добрите оценки с доза учене и харизма , която си притежавам ..и естествено при някои учители малка доза подмазване
    А за какво се заяжда учителката ти ? Защото , ако е основателна причина .. се оплачи на класната или на някой , който може да направи нещо ?

Мега фен Аватара на December
    Оф ма патко накифлена,мислех си, че не можеш да станеш по-тъпа,но ето че попаднах на тази тема.Адски е тъпо да кажеш "този ме мрази".И какво?В живота ти много хора ще те мразят и ще се опитват да те прецакат,но ти трябва да си силна и да се бориш!!!Щом те мрази учи,ходи на консултации,частни уроци - така ще те сметне за човек и ще й се издигнеш в очите.И аз ако бях на учителката ти така щях да постъпва,че дори и 5 пъти по-зле С такива копелета като тебе не знам как се оправят учителите.Имам ги и аз такива в класа.Веднъж пиеха ракия по време на час

Как си изкарвам добрите оценки ли - подмазвам се на учителите като им копувам скъпи бонбони и им казвам,как новата им прическа е Уникална!
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Мега фен Аватара на SilverRain
    Цитирай Първоначално написано от Crazytu
    повечето от информацията я запомням още в часа ... най-вече по предметите които са ми интересни

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Изкарвам добри оценки, като си седна на задника и започна да уча. А това не се случва много често.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Химията се учи с разбиране, не се учи като други предмети като история, география, биология и т.н. Сядаш си на дупето и учиш, докато не запаметиш нещо. Най-важното е да се изолираш от всичко компютър, телефон, телевизор.
    Изпозлвай въобразжението си! Представяш си като си слагаш гланц, как глицерола влиза в устните ти и ги прави по меки. Именно това е химия.
    Айде успех и дано не те оставят.
    Вафла..

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Как изкарвам ли? Еми.. почти не уча. даже сега уж трябва да преговарям по математика и т.н., но все отлагам. Мамка му, целият девети клас си пропилявам с неправене на нищо! Какво ми става, не знам!!!
    По БЕЛ уча, като правим с класа пищови за тестовете (ужасни са), но и като пиша главозамайващо фрапиращи есета.
    Математика - айляк... само домашни пиша.
    Езиците - граматиката си я научавам лесно, но думите искат труд, да ги еба.
    География и история - няма как, скука ми е, квото научиш - научиш, а ако ме мързи - пищов.
    Физика - интересна ми е. Чета си за удоволствие.
    Химия - нещо затъвам и ще трябва да си потърся учебника вече.
    Психология - там не можеш да ме накараш да уча... А и господинът разрешава по време на писм. изпитвания да ровичкаш в тетрадката и учебника. Много е теорията.

Не съм пипал по БЕЛ и по математика, а имам над 30 бал
    Слушаш в час и преговаряш за сигурност. По разказвателните предмети се изкарва оценката с обща култира.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    майко и аз имам проблеми с тая по химия..абе изобщо самата химия е ад иначе аз си уча, а тва с подмазването става само с добрите даскали дет малко им тряа да се пречупят и да ти пишат по-високата оценка... не мисля, че ми се е налагало

Ми изкарвам добри оценки с учене, четене, решаване на задачи и каквото изисква предметът. Рядко се стига до преписване или както ние му викаме "сверяване на отговори", т.е. другите преписват от мен, но аз няма от кого и така...
    The Devil Fucks like God makes Love.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Уча, говоря си с учителите и съм си супер близка с почти всички, а с тези, които не съм се подмазвам

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Изкарвам хубави оценки когато уча.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на Colouring
    Ами,уча.Не прекалено,но не и малко.Нормално,за да изкарвам само 5ци и 6ци.
    Не,че нещо,ама най-лесно е да казваш-'тя ме мрази'.И всички минават с това.Не казвам,че може и да не е така,но просто,помисли дали ти нямаш вина за това,че иска да те остави на поправителен.Естествено-имаш.Ако имаше хубави оценки(а те идват от учене) не би те оставила..

Град
    SоfiЯ
    1:Преписвам
    2:Имам един зубар дето ми е фр и той помага
    Друг начин няма освен ако си нямаш личен живот и не учиш само

ПП по История имам 2 6тици а нямам учебник и в час не ходя

Преписвам :P Подсказват ми ..

Супер фен Аватара на WaterLilly

Re: Как изкарвате добри оценки?

Цитирай Първоначално написано от MishaBabyy
    Как изкарвате добри оценки?Учите ли,или се подмазвате?

и още нещо:гаднярката по химия иска да ме остаи да повтарям,ама не за друго,а щото ме мрази...как да изкарам добра оценкаа....
    Аха, вярвам ти.

Изкарвам си оценките като уча и понякога преписвам (но никога това не ми изкарва цялата оценка). Никога не се подмазвам на учител, не съм такава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си