Рядко се мяркам в училище, но когато отида, взимам тетрадката на някой да я прегледам за 5минутки и запомням всичко без проблеми. Имам фотографска памет и това ми помага да помня много лесно.

Изкарвам добри оценки, като се сприятелявам със всички било то ученици, учители или директорките. Като имам проблем с някой преподавател тичам при директорката, която вече ми е много добра приятелка и тя оправя всичко. Не може да си позволи да не съм доволна все пак и потдържам сайта и, ако иска да и е безплатно ще ме търпи няма как.

Иначето и мен миналата година господина по география искаше да ме остави на поправка. Това беше, понеже бях скъсала с най-добрия му приятел от училище (негов ученик). Искаше да ми го върне като ме остави на поправка и не признаваше шестиците ми и отказваше да ме испита, за да му докажа, че знам материала. Отидох при директорката и тя каза, че ще се погрижи и догодина господина няма да го има щом ми прави проблеми. Е следващия час по география ме испита, получих си шестицата, а на следващата година господина беше уволнен.