- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как изкарвате добри оценки?
Как изкарвате добри оценки?Учите ли,или се подмазвате?
и още нещо:гаднярката по химия иска да ме остаи да повтарям,ама не за друго,а щото ме мрази...как да изкарам добра оценкаа....
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Като цяло лесно си изкарвам оценките и изобщо не си давам зор. Може да се каже, че успехът ми е по-добър от половината, които се напъват доста. Как се изкарват лесни оценки :
1. Зависи какъв ти е учителят - ако е добър ще даде повече шансове на учениците като цяло, ако е решил да се заяжда - ще го направи.
2. Когато се дават доклади, проекти, презентации - участвай, това определено е един адски лесен начин да се изкара добра оценка.
3. Относно поведение - не е нужно да се мазниш, това чак е противно |( Дръж се нормално, а не постоянно да ти се прави забележка и т.н.
4. Можеш да взимаш и участие често - така в края на часа може да ти пише оценка (поне при нас става ;д)
като цяло за мен е това![]()
"гаднярката по химия"..![]()
Не ти е виновна жената, че времето, с което разполагаш за учене, го прекарваш мацотейки се пред огледалото...![]()
Като те "мрази", явно се държиш нагло, неуважително, и да учиш кво искаш.. И кви са тея подмазвания? Баси пропадналото трябва да е това училище, това да е методът..
Както и да е, аз уча само преди контролни / 8ми клас подготве не ми се налага повече, догодина друго../ Останалото - ми не пропускам часове, за да цупя устнички и правя "фотосесии".. Колкото и да е, винаги поне 4 се изкарва от слушане в час. Най-много да си погледнеш веднъж урока, деня, в който е взет, та да ти е "прясно" в главата.![]()
Ако имаш някаква култура, би следвало да използваш някаква логика и да свързваш нещата..
Те се опитват да ни научат да мислим и да правим връзка, изобщо не е целта да се учат и декламират километрични уроци..
Честно казано най-важното според мен е да слушаш в час и ако се наложи да си водиш записки, защото повечето учители изпитват за това, което те са казали. В моето училище поне е така, дори някои учители въобще не харесват тези, които си зубрят уроците дума по дума и доста често им намаляват оценката само за това.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Рядко се мяркам в училище, но когато отида, взимам тетрадката на някой да я прегледам за 5минутки и запомням всичко без проблеми. Имам фотографска памет и това ми помага да помня много лесно.
Изкарвам добри оценки, като се сприятелявам със всички било то ученици, учители или директорките. Като имам проблем с някой преподавател тичам при директорката, която вече ми е много добра приятелка и тя оправя всичко. Не може да си позволи да не съм доволна все пак и потдържам сайта и, ако иска да и е безплатно ще ме търпи няма как.![]()
Иначето и мен миналата година господина по география искаше да ме остави на поправка. Това беше, понеже бях скъсала с най-добрия му приятел от училище (негов ученик). Искаше да ми го върне като ме остави на поправка и не признаваше шестиците ми и отказваше да ме испита, за да му докажа, че знам материала. Отидох при директорката и тя каза, че ще се погрижи и догодина господина няма да го има щом ми прави проблеми. Е следващия час по география ме испита, получих си шестицата, а на следващата година господина беше уволнен.![]()
За да си сигурна че ще изкараш добра оценка си сядаш на задника и четеш и четеш.. когато решиш че е време да пишеш във форума се отказваш и продължаваш да четеш... химията е лесна наука стига да имаш 3 стотинки акъл в главата и прибежанието да четеш теорията
+Първоначално написано от Crazytu
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Щом иска да те оставя на поправителен .. седни и научи 2 урока , ама поне да са научени.
Иначе си изкарвам добрите оценки с доза учене и харизма , която си притежавам ..и естествено при някои учители малка доза подмазване![]()
А за какво се заяжда учителката ти ? Защото , ако е основателна причина .. се оплачи на класната или на някой , който може да направи нещо ?
Оф ма патко накифлена,мислех си, че не можеш да станеш по-тъпа,но ето че попаднах на тази тема.Адски е тъпо да кажеш "този ме мрази".И какво?В живота ти много хора ще те мразят и ще се опитват да те прецакат,но ти трябва да си силна и да се бориш!!!Щом те мрази учи,ходи на консултации,частни уроци - така ще те сметне за човек и ще й се издигнеш в очите.И аз ако бях на учителката ти така щях да постъпва,че дори и 5 пъти по-злеС такива копелета като тебе не знам как се оправят учителите.Имам ги и аз такива в класа.Веднъж пиеха ракия по време на час
![]()
Как си изкарвам добрите оценки ли - подмазвам се на учителите като им копувам скъпи бонбони и им казвам,как новата им прическа е Уникална!![]()
![]()
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
повечето от информацията я запомням още в часа ... най-вече по предметите които са ми интересниПървоначално написано от Crazytu
Изкарвам добри оценки, като си седна на задника и започна да уча. А това не се случва много често.![]()
Химията се учи с разбиране, не се учи като други предмети като история, география, биология и т.н. Сядаш си на дупето и учиш, докато не запаметиш нещо. Най-важното е да се изолираш от всичко компютър, телефон, телевизор.
Изпозлвай въобразжението си! Представяш си като си слагаш гланц, как глицерола влиза в устните ти и ги прави по меки. Именно това е химия.![]()
Айде успех и дано не те оставят.![]()
Вафла..
Как изкарвам ли? Еми.. почти не уча. даже сега уж трябва да преговарям по математика и т.н., но все отлагам.Мамка му, целият девети клас си пропилявам с неправене на нищо!
![]()
![]()
Какво ми става, не знам!!!
По БЕЛ уча, като правим с класа пищови за тестовете (ужасни са), но и като пиша главозамайващо фрапиращи есета.![]()
![]()
Математика - айляк... само домашни пиша.
Езиците - граматиката си я научавам лесно, но думите искат труд, да ги еба.![]()
География и история - няма как, скука ми е, квото научиш - научиш, а ако ме мързи - пищов.
Физика - интересна ми е. Чета си за удоволствие.![]()
Химия - нещо затъвам и ще трябва да си потърся учебника вече.![]()
Психология - там не можеш да ме накараш да уча... А и господинът разрешава по време на писм. изпитвания да ровичкаш в тетрадката и учебника.Много е теорията.
Не съм пипал по БЕЛ и по математика, а имам над 30 бал![]()
Слушаш в час и преговаряш за сигурност. По разказвателните предмети се изкарва оценката с обща култира.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
майко и аз имам проблеми с тая по химия..абе изобщо самата химия е ад![]()
![]()
иначе аз си уча, а тва с подмазването става само с добрите даскали дет малко им тряа да се пречупят и да ти пишат по-високата оценка... не мисля, че ми се е налагало
Ми изкарвам добри оценки с учене, четене, решаване на задачи и каквото изисква предметът. Рядко се стига до преписване или както ние му викаме "сверяване на отговори", т.е. другите преписват от мен, но аз няма от когои така...
The Devil Fucks like God makes Love.
Уча, говоря си с учителите и съм си супер близка с почти всички, а с тези, които не съм се подмазвам![]()
Изкарвам хубави оценки когато уча.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ами,уча.Не прекалено,но не и малко.Нормално,за да изкарвам само 5ци и 6ци.
Не,че нещо,ама най-лесно е да казваш-'тя ме мрази'.И всички минават с това.Не казвам,че може и да не е така,но просто,помисли дали ти нямаш вина за това,че иска да те остави на поправителен.Естествено-имаш.Ако имаше хубави оценки(а те идват от учене) не би те оставила..
Аха, вярвам ти.Първоначално написано от MishaBabyy
Изкарвам си оценките като уча и понякога преписвам (но никога това не ми изкарва цялата оценка). Никога не се подмазвам на учител, не съм такава.