- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пфф, ебаси шибаното.. :X
Днес 1 мой фр ходил до центъра да си купи там нещо, незнам какво..И после дойде до нас, и приказвахме си, тва онова.. и ми каза:Абе вие със Вили защо сте скасали?! Аз в първия момент изгледах мн тъпо.. и му викам е как сме скъсали бе батка, не сме.. и тоя вика еми къв беше оня олигофрен къде се целуваше с нея на центъра.. АЗ като станах от дивана и като побеснех, направо откачих..![]()
Обадих и се да видя къде е.. питах я, и тя рече, че си е в къщи.. аз викам да не си ходила до центъра.. тя вика не.. аз викам хм, чудно.. и викам ми искаш ли да се ведем някъде, идем на кафенце.. тя вика е немога сега, че имам работа, и аз викам хубаво, след като свършиш тая важна работа ми се обади, и тя ми каза, нещо да не си сърдит, аз и викам не, не съм, като свършиш работа там, ково правиш, ела до нас..
След 1 час, часи половина идва и преказвахме тва онова.. аз уж до 1 момент се правех, че нищо незнам.. после изведнъж и казах за тва където ми го каза Данчо.. тя каза, че не е върно ама той няма ме излъже.. усетих, че има нещо такова.. личеше как се страхува(нещо такова).. Тя там ми каза някакви измислици, аз си зех телефона и тръгнах да излизам навин.. тя каза стой де, вратата кой ще заключи, аз и казах да я заключи, и да остави ключа под стъпката..
Ся и се сърдя и не е без причина.. тя осещам, че съжелява ама..
Вие какво мислите ?![]()
Знам че местото на темата не е тук, но тук влизат повече хора и мога да видя повече коментари..![]()
1.Научи се да пишеш
2.Какво общо има това с раздел 'СЕКС'?По-подходящо е за 'Любов'
3.Може и Данчо да се е объркал и да не е била тя.Ако не се е,то тя наистина си те лъже и може би не само за това.Поговорете малко за проблемите във връзката ви.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Не, не забравих да кажа, че си призна де.. съжалявам, моя грешка..
Еми самнявам се, от 1-ви клас сме фр.. ся съм на 16.. и ми е най-добър приятел, и не ме е лъгал.. е освен за некви простутий каде сам идиот като мен може да се фане..Първоначално написано от Alexandra93
![]()
Бате няма кво да се чудиш под ножа... аз щях да и строша главата примерно ама тва съм аз не ти ....
Попринцип имам правило изневерява ли ми овцата(обикновено с мен такива неща не се случват заради последиците) пича не го пипам той не е виновен че жена ми е kypва ... Или в краен случай и двамата лапат тупалката или само тя....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Е ти пък чак да я бия..Първоначално написано от ubuntureload
Момиче не се бие :P
![]()
И кво като е момиче ... да не е медуза случайно ... eбaвам им номарата и курвенлъшките изпълнения ...Първоначално написано от GeForce
Пребивал съм тъпа пyтка супер зверски ... ходех с нея нервира ме и я оставих да лежи неадекватно в на мозайката в даскало .... Не трябва да си роб на пyтkaта
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Омг..![]()
![]()
Ся най-накрая дигнахи ми каза, че тя не е искала ама той я е натиснал.. абе дея тия простутии.. то насред центъра няма хора, та той я е натиснал.. оф боже, ако е така на тоя ще му счупа баклицата![]()
Поговори с нея е .. Разговор му е майката![]()
Ама честно да ти кажа май е по-добре да я заебеш![]()
Хм, тва със заебаването чесно казано ме устройва![]()
И без това съм се наточил на една кумшийка.. малии![]()
Първоначално написано от Kukumqvka
за тая постъпка песници му е маиката щи иба и курвенcките номера ако съм аз сигурно ще я надера ебaх я
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
заеби я тая-да си ходи от дето е дошла![]()
![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!
Батка, направо се затормозих докато прочета всичко. Моля те, научи се да пишеш!
ми дай ся всички да си пишем където ни е кеф да смесим форумите и да забъркаме лайнатаПървоначално написано от GeForce
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
щом ти е изневерила зна4и не държи на теб...тежко ти е знам но това трябва да се преодолее...бъди позитивен![]()
Щом си е признала, че е била тя.. поискай й обяснение, защото тя трябва да ти даде такова..все пак сте заедно.. Питай я защо е била с него..какво получава от него, което ти не можеш да й дадеш..и в крайна сметка я питай с него или с теб.. и ако каже с теб това да не се повтаря иначе искате или не трябва да се разделите.. И всичко това го направи ако наистина ти пука за нея и искаш да си с нея..ако не просто се разделете и я остави да е щастлива с другия![]()
Точната фраза ти я казаха, аз си позволявам да я повторя: "Щи еба курвенските номера!"
Аз ей така само да допусна някоя да ме прави на луд аз да я водя по ресторанти и барове, тя да ми ходи да се натиска с някакъв прошляк със 60ст. в джоба за рейса, това се случи веднъж, втори път Н-Я-М-А!
Пич аз ако бях - ебаваш я в селската мастия, да си ходи със гомнара долен! Той я притиснал, ма ти ако не искаш да не би да те накарал насила в центъра ве, курво долна?! Бати как се ядосвам ей така... пич ти си мъж, не путка, нали? Айде действай като мъж тогава!![]()
Сам трябва да решиш дал ие станало случайно или не никой в този форум не може да ти помогне ти я познаваш ти си я усещал (:
When my guitar gently crying .
Yes dear , you are wonderful tonight ....
ей тва е мнение няма прошка за кокошка са казали по умните от менПървоначално написано от ubuntureload
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
нищо няма да спечелиш от бой над него или нея.
не знам как е тя с мозъка, понякога просто едно "разочарован съм" върши много повече работа от всякакъв бой.
заеби я, ще ти трябва време, но такова отношение обижда самия теб ужасно.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Хе! Тогава майната ѝ. А ScionOfStorm е много прав, някой думи нараняват даже повече от забити ножове.Първоначално написано от GeForce
А относно това за неадекватността и мозайката; много тежък, много си тежък ама момичето какво е сторило, то току така не се ПРЕбива само от нерви.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”