- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- гаднии пъпчиции :(
еми здравейте.. искам да ви попитам нещо.. значи аз до сега си епилирах краката с епилатор но сега почнах да ги бръсна.Та ми се появиха мнг гадни ситни пъпчици не по целите крака ами примерно крака ми си почесва и аз без да усетя се почуствам то почервенява и излизат мнг гадни пъпчици..исках д ви попитам дали и при вас е ставало така или е само за сега...мажа се с крем но нщ не помага.и до 1 ден си седят така..... HELPP PLEASEEEEEE![]()
Махнах многото емотки.
ShtrudeL
Просто дете.
трябваше ли да направиш цяла страница със садчета?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Мажи ги с крем здраве, след като се избръснеш.
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
офф арее "голямата" ми явно трябва!!Първоначално написано от December
![]()
![]()
Не не трябва.
ShtrudeL
Мажи ги с крем след бръсненето. Понякога е и от значение бръсначката. Ако е някоя захабена ще ти излязат, защото захабените бръсначки дращят кожата. Гледай да сменяш бръсначките честичко.
мажи ги с нещо успокояващо кожата случва се да си с малко по-чувствителна кожа![]()
МЕРСИ за бързите и коректни отговори! със сиг не е от самобръсначката защото ги сменям мнг често де но все пак мерси мнг!!![]()
![]()
![]()
мажи се с някакъв лосион за тяло или с крем здраве.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
според мен избиват пъпчици защото сега космите наболват така да се каже и затова те сърби , по добре не си ги бръсни а ползвай епилатор или кола маска , няма да ти се бъркам ти си решаваш как да се обезкосмяваш , а ако не е от растеш на косъма не знам какво е за всеки случай просто си намажи краката с някакъв крем здраве , бебешко мляко и не ги чеши защото ще си разраниш кожата![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
+1Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa