.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

гаднии пъпчиции :(

еми здравейте.. искам да ви попитам нещо.. значи аз до сега си епилирах краката с епилатор но сега почнах да ги бръсна.Та ми се появиха мнг гадни ситни пъпчици не по целите крака ами примерно крака ми си почесва и аз без да усетя се почуствам то почервенява и излизат мнг гадни пъпчици..исках д ви попитам дали и при вас е ставало така или е само за сега...мажа се с крем но нщ не помага.и до 1 ден си седят така..... HELPP PLEASEEEEEE

Махнах многото емотки.
    ShtrudeL

Мега фен Аватара на December
    Просто дете.
    трябваше ли да направиш цяла страница със садчета?
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Мажи ги с крем здраве, след като се избръснеш.
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Цитирай Първоначално написано от December
    Просто дете.
    трябваше ли да направиш цяла страница със садчета?
    офф арее "голямата" ми явно трябва!!

Не не трябва.
    ShtrudeL

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Мажи ги с крем след бръсненето. Понякога е и от значение бръсначката. Ако е някоя захабена ще ти излязат, защото захабените бръсначки дращят кожата. Гледай да сменяш бръсначките честичко.

Супер фен Аватара на zoreto
    'Намажи' си краката с бебешка пудра

мажи ги с нещо успокояващо кожата случва се да си с малко по-чувствителна кожа

МЕРСИ за бързите и коректни отговори! със сиг не е от самобръсначката защото ги сменям мнг често де но все пак мерси мнг!!

Голям фен Аватара на LeDa
    От къв зор реши да си избръснеш краката ??

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    мажи се с някакъв лосион за тяло или с крем здраве.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

според мен избиват пъпчици защото сега космите наболват така да се каже и затова те сърби , по добре не си ги бръсни а ползвай епилатор или кола маска , няма да ти се бъркам ти си решаваш как да се обезкосмяваш , а ако не е от растеш на косъма не знам какво е за всеки случай просто си намажи краката с някакъв крем здраве , бебешко мляко и не ги чеши защото ще си разраниш кожата
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Цитирай Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
    според мен избиват пъпчици защото сега космите наболват така да се каже и затова те сърби , по добре не си ги бръсни а ползвай епилатор или кола маска , няма да ти се бъркам ти си решаваш как да се обезкосмяваш , а ако не е от растеш на косъма не знам какво е за всеки случай просто си намажи краката с някакъв крем здраве , бебешко мляко и не ги чеши защото ще си разраниш кожата
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си