- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Нормално ли е ?!
Нормално ли е да съм висок 1,73 и да тежа 59 кг....?!
Чудя се как да си оформя тялото. Фитнес или в къщи с лостове, гири, коремни и лецеви.и въобще без химии става ли ?
![]()
Значи,не може да се даде конкретен отговор. Дали е нормално. На 13 г. може да са прекалено много тия килограми,а за 19-20 годишен вече са малко. За фитнеса у дома или в зала е валидно същото,възрастта.
Ами на 14 години съм. Аз точно заради това пускам тема да питам нормално ли е.... И да знам каде да тренирам и бих искал ваше мнение![]()
За 14 г. е съвсем нормално. Към 18 г. се наедрява още. Може да си тренираш у дома за по-добра физика и по-здрави мускули. Може и в зала,но с ограничение на видовете упражнения и използваните тежести.
За залите трябват пари. Ако си купиш една лежанка с един лост и два дъмбела това ще е най-добрата ти инвестиция в дългосрочен план (аз така направих). Това са железа и след 10 години пак ще стоят (малко пораждясали но пак ще вършат работа). Ако си сериозен и мислиш да тренираш редовно, а не след 1-2 месеца да се откажеш те съветвам да си купиш един лост и едни дъмбели. Това са свободни тежести и са ти достатъчни за всички основни упраженение за всички мускулни групи. В интернет има мноооооооого информация по тази тема. Пък и като си си удома, нямаш работно време, нямаш почивни дни и няма хора наоколо, които да те разконцентрирват (макар, че това да си сам има и минуси, знам го от личен опит).
Добре де ако ходя през ден в продължение на месец два ще има ли резултат. Резултат но без химии!
За месец два не си струва да почваш приятел
Не вярвам да имаш кой знае какви резултати за толкова кратко време. Фитнеса е спорт, който изисква много време и търпение.
анабола прай волаПървоначално написано от Devila
![]()
Какво, ти чуваш ли се? Понаучи малко неща за анаболните стероиди, а после говори глупости!
На обяд с кола, пий си бианабола, карай полека, и си праскай дека, вечер ако си препил, праскаш си ретаболил, и така ден след ден, ставаш супермен!Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
1-во Бинабол вече няма, има Метан. Като пиеш Метан се взема и Карзил, за да не си увредиш бъбреците. Деката се инжектира, значи трябва да имаш поне 20годиним, защото ще му спре собственото производство на хормони. Освен т'ва стероидите имат и странични ефекти- Гинекомаксия, проблеми със "самолета", акне и др. Ретаболил вече не се внася в България. Така че преди да даваш акъл за стероиди поне имай понятие от тези неща!!! Опасно е, момчето може да се увреди, заради такива мнения!!!
Всичко написано по горе ми е ясно .. написах поста ей така ..и никой не го кара да прави всичко което се пише в тоя форум ..Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
Еми, не пиши такива неща ей така, има хора, които се връзват. Където съм ти направил забележка за нещо, не е за да се заяждам, а защото съм видял, че не си прав в коментара, най-малкото искам някой пубер да направи някакъв гаф.
Еми ша се връзват като са лапетия на по 12-13 години .. и не знаят пика ли им се е*е ли им се...ма да се тровят с химии ако искат нито ти нито аз можем да кажем нещо .. тва те си го решават , аз знам какви са рисковете от стероидите и въпреки това ги приемам .. Химията не е за ден/два месец/година ако я пиеш от дъжд на вятър само се тровиш и нищо не правиш .. химия се пие от хора решили да отдадът живота си на този спорт .. не е шега работаПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
Ъплоудъра, който е на 14 се беше на хъсал за стероиди и синтол. Аз, който съм на 20 само Метан съм пил, а лапета 94-95 набор почнаха да си бият ампули в задниците...
Верно е ... и аз само метан съм пил за сега ,комбинирах го със ВЕРДИН за черния дроб .. обаче върха на пирамидата ми е малко 30-35 милиграма на ден .. не се боцкам и нямам намерение да почвам .. единственото което мога да направя е да вдигна дозата и да пия по 1 блистер на ден (50мг) .. цикъла ми свърши сега правя изчистващ със креатин и аминокиселиниПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
Ако е качествен Метана може да се качи сравнително добри килограми, но без да се комбинира с нещо друго някаква впечетляваща физика не се прави. Особено, че голяма част от натрупаното от Метана е вода и се изпикава. Пък и лятото да правиш маса не е работа.
Метанчето е руско на "Акрихин" от цикъла който направих качих 7 кг и сега почнах с креатин да ги запазя ужким но от тези 7 свалих 2 ;ххПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
Пролет,Лято,Есен,Зима във фитнеса .. Дрътия със ставането сутрин - "Марш на фитнес"![]()
![]()
5 мг хапчето, 100 хапа- 50лв.?
Мексиканския е 10мг, като 100 хапа са 40лв. И Виетнамския Метан (Дианобол) ми хареса.
5мг хапчето 1 опаковка (100хапчета) - 20-22 леваПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
На дребно 1 блистер 2.00-2.20лв.
Аз само на тоя руския си карам други не съм пробвал..все още
Тъй като не разбирам от фитнес, добавки и химия, искам да те питам за какво го взимаш този метан? Нямаш достатъчно воля, тестостерон или не те ебе за тялото ти? Кажи ми, че може да се надъхам и аз да зимам...
Нищо лично към никой, но ей такива дето на по 15-16 години, се тъпчат с повече химия отколкото има в аптеката, са садващи отвсякъде. Мъжкия организъм, се развива до 21 години, което ще рече, че дотогава може спокойно да си изкарате и само с ядене. Но всеки иска за 2-3месеца - година, да стане "нацепен". Колко такива "мускулести" съм ги виждал дето правят със смешни кг., а уж мн тренирали.
n00bs
Ало, аптекарите, химия се взима когато си достигнал максимума на възможностите на тялото си без химия а само с добавки, а не по-бързо да стигнеш до този максимум![]()
Познавам десетки хора които не взимат анаболи и са по-нацепени от вас ама ко да ви разправям, ходете си тъпчете се то си е за вас...
аз лично никога не съм взимал стероиди и не смятам да взимам, тренирам си от няколко години и ми харесва да напредвам по-бавно, после да нема теми "що не моа дигам боинга"
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx