Здравейте на всички.Преминавам директно на въпроса.Аз съм на 16 години - 60 кила.Тренирам в залата три пъти в седмицата, храня се по колкото мога.Не е това въпроса сега.Лятото ще започвам работа - не много тежка, но пак ще прекарвам доста време там и няма да ми остава време да тренирам в залата.За това се сещам за другата алтернатива - тренировки със собствено тегло.Какво да очаквам ако се занимавам цяло лято старателно със лостове и успоредки.Под сериозно разбирайте, след работа ще съм способен да отделям много време на лостове и успоредки.Ако може да ми препоръчате и някакви базови упражнения за отделните мускулни групи - ще е още по-добре.Вторият ми въпрос е - за поддържането на тегло.Лятото не е най-подходящият сезон за покачване на килограми, но аз съм твърдо решен да се вдигна до поне 65 най-малко.Все пак говорим за тримесечен период.Планирам да си взема креатин и протеин ( евентуално амино-киселина). Прочел съм достатъчно статии, знам ефектите им.Та това е - на какви храни да отделям специално внимание - освен обичайното - месо, яйца, риба, ориз, мляко.
ПС:В момента малко са ми ялови кофичките (обикновени) - правя малко, пък правя повече набирания - чисти с тесен хват.Това е от мен
ПС2:Второто не се отнася много по темата, но имам приятел - 90 кила, взима ОМНАДРЕН и дори ми предлага да си вземам и аз.Аз обаче съм отрицателно настроен, но той ми казва, че ще си кача силата и поне десетина кила.Мен ме притеснява друго - все пак това е сериозна химия, а аз съм слабичък и не знам как ще ми подейства.Чел съм и за неговите ефекти.Той има и по-дълъг стаж от мен,което още повече ме отказва.Какво е вашето мнение ?