.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Гадни крака и гадни цици

Здравейте момче съм на 14 години и имам мн гадни крака на краката ми имам съвсем малко косми и са на някакви точки. всички си мислят че се бръсна и това ужасно мн ме дразни... др проблем е че имам цици по големи и от нз кво смисъл не са мн големи,но всички ми се подиграват моля помогнете ми кажете кво да прая с тия проблеми б*х маму сякаш съм прокълнат от дявола
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Ти, да не си женен за другите?

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Ти, да не си женен за другите?
    ама то и на мен ми е гадно... като ми кажат скиви тоя кви големи цици има аз ко да му кажа ве..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ми върви отслабни ве!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

дебел ли си, или си яко напомпан, че имаш толкова големи.. гърди, че чак да ти се подиграват..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

как големи? то за всеки различно, може да пробваш с фитнес да ги натренираш и да се оформят?

Цитирай Първоначално написано от wali00
    дебел ли си, или си яко напомпан, че имаш толкова големи.. гърди, че чак да ти се подиграват..
    Скиви ся попринцип не съм дебел.. не съм като ония 1 клас 700кг. ако тежа 65кила 7клас съм и съм едър а не дебел и съм 1.75см висок , но може да звучи смешно, но ме е срам да нося тънка тениска или потници защото гърдите ми стърчът.. ако може да ми кажете някакво лекарство за смаляване или някакъв начин ще съм ви мн благодарен....

Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Ми върви отслабни ве!
    Рофл..е с проблеми е момичето..

По темата : Носи панталон , за да не ти се виждат " точките по краката " ?
    ами ако може да ми кажеш някво мазило ли ддз... що не ми се носи панталон на плажа И СЪМ МОМЧЕ УЕ.

Цитирай Първоначално написано от AlaBalaa
    как големи? то за всеки различно, може да пробваш с фитнес да ги натренираш и да се оформят?
    хммм... ми просто стърчат мн тъпо и ддз не съм ги мерил става въпрос че се виждат не са като на другите плоски ами някви надути

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Я, качи 1 снимка да видим за какво става въпрос? Съвсем сериозно говоря...65 килограма и 1.75 висок...незнам как ти "висът" циците..
    Оле, много сте комплексирани, майна!

Град
    във филма ..
    Носи ризи, къс ръкав.. няма да те очертават толкова

Who's next!

Е купи си сутиен и проблема е решен ?
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

а ве вие сте мн зле .. аз имам шибан проблем пак той ми вика сутиен да нося ..... земи си купи 1 прашки сложи си ги и без тва няа ко да стърчи там доло при теб не се притеснявай...
    а иначе снимка няа кача щото мен ме е срам само да пиша пак камоли и снимка

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Мисля, че всичко се дължи на хормоните...

Цитирай Първоначално написано от kireca
    а ве вие сте мн зле .. аз имам шибан проблем пак той ми вика сутиен да нося ..... земи си купи 1 прашки сложи си ги и без тва няа ко да стърчи там доло при теб не се притеснявай...
    Е зле сме за т`ва не сме се комплексирали и не ни е срам да пишем за проблемите си,а и вместо да цивриш по-цял ден,че са ти големи циците,вземи направи нещо по въпроса.Смисъл започни упражнения за гърди и ще ти се размине сутиена. Доволен ?

Реших да не бъда прекалено груб с въпроса си и искам да те попитам ,кой ти каза,че нямам нищо `там доло`,че ми стана любопитно ?

Мега фен Аватара на L0ST
    от хормоните е... И както момчето над мен спомена - като започнеш упражнения за гърди..

Иначе мен пък ме интересува тренировка за гърди в домашни условия, че в момента нямам време за фитнес, пък не ми трябва да отслабвам тотално, да поддържам няква форма..

Цитирай Първоначално написано от L0ST
    от хормоните е... И както момчето над мен спомена - като започнеш упражнения за гърди..

Иначе мен пък ме интересува тренировка за гърди в домашни условия, че в момента нямам време за фитнес, пък не ми трябва да отслабвам тотално, да поддържам няква форма..
    Кофички на успоредка и лицеви опори,а ако имаш дъмбели или гирички пиши на ЛС.

Цитирай Първоначално написано от Doomcryer
    Цитирай Първоначално написано от kireca
    Е зле сме за т`ва не сме се комплексирали и не ни е срам да пишем за проблемите си,а и вместо да цивриш по-цял ден,че са ти големи циците,вземи направи нещо по въпроса.Смисъл започни упражнения за гърди и ще ти се размине сутиена. Доволен ?

Реших да не бъда прекалено груб с въпроса си и искам да те попитам ,кой ти каза,че нямам нищо `там доло`,че ми стана любопитно ?
    офф сиг съм че нямаш и "изобщо не беше груб"

Иначе пък ще пробвам с тренировки за гърди ... кажете ся ко тряа да прая и ако може да е в домашни условия.
    Дайте ся да оправим и проблема със КРАКАТА

Цитирай Първоначално написано от Doomcryer
    Цитирай Първоначално написано от L0ST

Кофички на успоредка и лицеви опори,а ако имаш дъмбели или гирички пиши на ЛС.

Други предложения

Град
    София
    фитнес му е майката ....
    Марио

ама аз искам в домашни условия

Junior Member
    Здравей,

Мисля, че има някаква възможност да имаш геникомастия. Това е наслояване на мазнина в гърдите(зърната) и се среща по-често при жените, но и при мажете с наднормено тегло или такива които са свалили бързо килограми. Маха се по оперативен път и после белега е незабележим. Потърси лекар.

Град
    WonderLand
    По- скоро се дължи на хормоните. Това за гърдите може да се счита за болест ( http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%...82%D0%B8%D1%8F ), но ти едва ли имаш това предвид 'големи гърди'.
    И си кажи си ръстта и теглото, може да е заради килограмите.
    So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си