- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Гадни крака и гадни цици
Здравейте момче съм на 14 години и имам мн гадни кракана краката ми имам съвсем малко косми и са на някакви точки. всички си мислят че се бръсна и това ужасно мн ме дразни... др проблем е че имам цици по големи и от нз кво смисъл не са мн големи,но всички ми се подиграват моля помогнете ми кажете кво да прая с тия проблеми б*х маму сякаш съм прокълнат от дявола
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
ама то и на мен ми е гадно... като ми кажат скиви тоя кви големи цици има аз ко да му кажа ве..Първоначално написано от FuckedUp
![]()
Ми върви отслабни ве!![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
дебел ли си, или си яко напомпан, че имаш толкова големи.. гърди, че чак да ти се подиграват..![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
как големи? то за всеки различно, може да пробваш с фитнес да ги натренираш и да се оформят?
Скиви ся попринцип не съм дебел.. не съм като ония 1 клас 700кг. ако тежа 65кила 7клас съм и съм едър а не дебел и съм 1.75см висок , но може да звучи смешно, но ме е срам да нося тънка тениска или потници защото гърдите ми стърчът.. ако може да ми кажете някакво лекарство за смаляване или някакъв начин ще съм ви мн благодарен....Първоначално написано от wali00
![]()
ами ако може да ми кажеш някво мазило ли ддз... що не ми се носи панталон на плажаПървоначално написано от winterfresh4o
![]()
И СЪМ МОМЧЕ УЕ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хммм... ми просто стърчат мн тъпоПървоначално написано от AlaBalaa
и ддз не съм ги мерил става въпрос че се виждат не са като на другите плоски ами някви надути
![]()
![]()
![]()
Я, качи 1 снимка да видим за какво става въпрос? Съвсем сериозно говоря...65 килограма и 1.75 висок...незнам как ти "висът" циците..
Оле, много сте комплексирани, майна!
Носи ризи, къс ръкав.. няма да те очертават толкова![]()
Who's next!
Е купи си сутиен и проблема е решен ?![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
а ве вие сте мн зле .. аз имам шибан проблем пак той ми вика сутиен да нося ..... земи си купи 1 прашки сложи си ги и без тва няа ко да стърчи там доло при теб не се притеснявай...![]()
а иначе снимка няа кача щото мен ме е срам само да пиша пак камоли и снимка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля, че всичко се дължи на хормоните...
Е зле сме за т`ва не сме се комплексирали и не ни е срам да пишем за проблемите си,а и вместо да цивриш по-цял ден,че са ти големи циците,вземи направи нещо по въпроса.Смисъл започни упражнения за гърди и ще ти се размине сутиена. Доволен ?Първоначално написано от kireca
Реших да не бъда прекалено груб с въпроса си и искам да те попитам ,кой ти каза,че нямам нищо `там доло`,че ми стана любопитно ?
от хормоните е... И както момчето над мен спомена - като започнеш упражнения за гърди..
Иначе мен пък ме интересува тренировка за гърди в домашни условия, че в момента нямам време за фитнес, пък не ми трябва да отслабвам тотално, да поддържам няква форма..![]()
Кофички на успоредка и лицеви опори,а ако имаш дъмбели или гирички пиши на ЛС.Първоначално написано от L0ST
![]()
офф сиг съм че нямаш и "изобщо не беше груб"Първоначално написано от Doomcryer
![]()
Иначе пък ще пробвам с тренировки за гърди ... кажете ся ко тряа да прая и ако може да е в домашни условия.![]()
Дайте ся да оправим и проблема със КРАКАТА![]()
Първоначално написано от Doomcryer
Други предложения![]()
![]()
![]()
![]()
ама аз искам в домашни условия![]()
Здравей,
Мисля, че има някаква възможност да имаш геникомастия. Това е наслояване на мазнина в гърдите(зърната) и се среща по-често при жените, но и при мажете с наднормено тегло или такива които са свалили бързо килограми. Маха се по оперативен път и после белега е незабележим. Потърси лекар.
По- скоро се дължи на хормоните. Това за гърдите може да се счита за болест ( http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%...82%D0%B8%D1%8F ), но ти едва ли имаш това предвид 'големи гърди'.
И си кажи си ръстта и теглото, може да е заради килограмите.
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !