- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Първа Английска Езикова Гимназия - Варна
Казвайте какво мислите за училището, кой иска да влиза там, кой е влязъл там, впечатления и така нататък.![]()
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
аз смятам да влизам там с АЕ.. с 33,786 бал дали ще ме приемат? (нали всички са изкарали някакви велики оценки и вече започнах да се съмнявам..)![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
И аз ще кандидатствам ^^ 33,430.. Според мен е достатъчно, щот' във форума има много добри балове, но не мисля, че навсякъде е така.. Пък ако не ме приемат - те губят xD
Ами аз не уча там, защото миналата година предпочетах мг-то, ама една приятелка, ся е там с немски... мн ги тормозятама училището не е лошо.
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Един приятел е там.. пада ужасно голям тормоз, но се води престижно. Но влезеш ли там, бъди готова да си скъсваш задника от учене..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Училището наистина се води от най-престижните. Но не влизай, ако не смяташ да си скъсваш гъза от учене.![]()
Амии.. такова.. и аз ши влизам тамДоста срашничко ми го описват и на мен всички ама пък к0... училището е хубаво.. х0рата там са пекани... Ще учиш много, но пък ще излезеш много интелигентен човек
![]()
.. Кви ти ги наг0ворих и аз
![]()
хах неска имаше записване на зайции от цялата сграда намерили в кой кабинет да го напраят.. нашия
изместиха на чак на 4-тия етаж.. леле ко качване падна.. таа ко да ти кажа за дсклото определено с немски е мн по-кофти и трудно.. едно, че езика се учи по-трудно ами и 9 клас аглийските класове имат само биология на английски, а немските имат биология история и география на немски или поне нашия випуск беше така.. ся чувам, че на немските паралелки химията ще им е на немски (двата предмета дет най-мн мразя химия и немски обединени в едно ужст)
![]()
а 8 клас е сравнително лесен само езика си учиш математика и бел, по-нагоре вече за секи предмет си е различно.. има даскали дет щи пишат 6 изкл лесно, ама има и такива дет буквално ще си скъсаш задника от учене и пак може да нямаш 6
абе определено не е лесно
и аз съм там, и азпишете на ЛС
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.