.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Първа Английска Езикова Гимназия - Варна

Казвайте какво мислите за училището, кой иска да влиза там, кой е влязъл там, впечатления и така нататък.
    Be yourself... there are enough other people. : )
    - Weezy ♥ -

Мега фен Аватара на ameli
    аз смятам да влизам там с АЕ.. с 33,786 бал дали ще ме приемат? (нали всички са изкарали някакви велики оценки и вече започнах да се съмнявам..)
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

И аз ще кандидатствам ^^ 33,430.. Според мен е достатъчно, щот' във форума има много добри балове, но не мисля, че навсякъде е така.. Пък ако не ме приемат - те губят xD

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ами аз не уча там, защото миналата година предпочетах мг-то, ама една приятелка, ся е там с немски... мн ги тормозят ама училището не е лошо.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Един приятел е там.. пада ужасно голям тормоз, но се води престижно. Но влезеш ли там, бъди готова да си скъсваш задника от учене..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    Anfield Road
    Училището наистина се води от най-престижните. Но не влизай, ако не смяташ да си скъсваш гъза от учене.

Мдамм... Не е лошо училището, но много мъчения падат :P Един съсед учи там :}

Амии.. такова.. и аз ши влизам там Доста срашничко ми го описват и на мен всички ама пък к0... училището е хубаво.. х0рата там са пекани... Ще учиш много, но пък ще излезеш много интелигентен човек .. Кви ти ги наг0ворих и аз

Тея, които са там - скайпове на ЛС

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Най-счупеното даскало!

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    хах неска имаше записване на зайци и от цялата сграда намерили в кой кабинет да го напраят.. нашия изместиха на чак на 4-тия етаж.. леле ко качване падна.. таа ко да ти кажа за дсклото определено с немски е мн по-кофти и трудно.. едно, че езика се учи по-трудно ами и 9 клас аглийските класове имат само биология на английски, а немските имат биология история и география на немски или поне нашия випуск беше така.. ся чувам, че на немските паралелки химията ще им е на немски (двата предмета дет най-мн мразя химия и немски обединени в едно ужст) а 8 клас е сравнително лесен само езика си учиш математика и бел, по-нагоре вече за секи предмет си е различно.. има даскали дет щи пишат 6 изкл лесно, ама има и такива дет буквално ще си скъсаш задника от учене и пак може да нямаш 6 абе определено не е лесно

Мега фен Аватара на ameli
    и аз съм там, и аз пишете на ЛС
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен
    Град
    <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си