- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- акне.. спешно..
Ползваш Зинерит от 3 години, нормално е кожата ти да се приспособи. От личен опит мога да ти кажа, че акне не се лекува само с мазила. Най-сигурния начин е да прилагаш лечението вътрешно и външно.
Вътрешно: Има всякакви комбинирани витамини и добавки. На мен лично те не ми помагат. Видяла съм полза само от две неща - бирена мая на таблетки и коприва на чай. Бирената мая се пие по схемата която е написана в указанието. Копривата се запарва на чай и се пие на гладно сутрин или 30-40 минути преди ядене.
Външно: Като за начало си смени дерматоложката. Не може при положение, че ти е изписала нещо и то не ти е помогнало да те баламосва с *хормоните*. Най-малкото отиди в някоя аптека и се консултирай с фармацевт. Освен подходящ крем трябва да си вземеш и нещо за измиване на лице. Не знам от къде си, но ти препоръчвам да отидеш и при някоя козметичка. Поразпитай свои познати от кого са доволни и отиди при някоя, която със сигурност е изпитана. Не е препоръчително сам да си цедиш пъпките. Ако пък наистина някоя толкова те дразни, гледай поне ръцете ти да са чисти, а не да я чоплиш както ти падне.
Бая дълъг стана поста, дано съм ти била от полза (:
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.