.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

След Резултатите

Здравейте,

Та въпроса ми е следния: трябва ли след като излезнат резултатите от редовните изпити да се запиши или да попълна нещо за да участвам класиранията за прием или директно ми отиват оценките от предварителните и редовните сесии

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ако е след 7ми клас ти дават от училището нещо дет пише с колко си ги зела и така. Отиваш, при мен беше в дома на учителя, там попълва родителят ти нещо после и ти и избирате училищата пишете ги и давате и сте готови чакаш после пак отиваш там да видиш в кои са те приели от написаните и вече си избираш в това което искаш и отиваш там за да те приемат
    май така беше
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

ne sled 12 klas e no vse pak mersi za infoto ...molq koito znae da pi6e

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    амии ее ае нали съм помогнал с нещо
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    ако е след 7ми клас ти дават от училището нещо дет пише с колко си ги зела и така. Отиваш, при мен беше в дома на учителя, там попълва родителят ти нещо после и ти и избирате училищата пишете ги и давате и сте готови чакаш после пак отиваш там да видиш в кои са те приели от написаните и вече си избираш в това което искаш и отиваш там за да те приемат
    май така беше
    ти хубу обясняваш, ама срока е минал вече
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си