- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Не мога да инсталирам една игра :( помощ...
Таа... немога да разархивирам една игра.. цъкам да се разархивира, минават 10% и ми дава тази грешка и не ми "доразархивирва" останалите файлове, а без тях естествено, неможе да потръгне игратаето пик:
не е от играта... на другите им тръгва... пробвах да сменя winrar с най-новата версия, но пак същия резултат...![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Самия архив е повреден! Това може и да е станало при самото теглене от интернет. Ако архива е свален с торент програма пусни ръчна проверка на торента, за да сравни наличната информация с тази от оригиналния файл на сиидърите!![]()
може ли малко по простичкоПървоначално написано от doomkillerr
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Провери дали всичко се е изтеглило защото понякога така става .. ама това не знам с какво ще помогне , най-добре си я изтегли наново !Първоначално написано от maksimal
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Оправих се. Просто е трябвало да го драпна наново![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Не, не е правилно. Просто си спираш задачата и даваш на "ръчна hash- проверка".
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>