Добро утро! Колко му е да драсна десетина въпроса.))
1) Пребоядисахте ли Голфа? Какъв цвят е?
Баща ми не позволи, а и обикновено колата е постоянно в движение и няма как да ми я остави да я разчанча цялата (освен естествения му страх, че може повече никога да не бъде събрана след мен
)
2) От колко годишна гледаш кучета? А колко имаш в момента?
От началото на съзнателния ми живот винаги сме имали дворни кучета. Естествено, тогава грижите за тях бяха доста по - различни, защото не сме знаели досатъчно за тях. В момента имаме две къщни кучета и едно дворно. Имахме и голяма Каракачанска овчарка, но малоумния ми брат я уби точно от глупост.
3) Как го измисли тоя ник?
Като се регистрирах бях си измислила някаква логика в него подчинена и на българската, и на английската граматика. Не мисля, че мога да я формулирам отново.
4) Ще подадеш ли документи и в Лесотехническия?
Условията за влизане, според мен, са много по - тежки в сравнение с Тракийския, а базата е по - лоша. Не виждам каква е логиката да държа изпит върху човешкото тяло при положение, че ще уча животни после. Фактор за мен е и, че не искам да живея в София.
5) Имаш регистрация тук от три години – наблюдения над форума?
В началото пишех много повече. После имаше един дъъълъг период, в който само четях и тук напоследък, от нямане на работа, се разписах пак. Преди като че ли имаше повече конфликти, така да го кажем. Повече потребители със смислени позиции и споровете обикновено бяха градивни. Сега в този раздел има най-смислени теми , но и те намаляват.
6) На какви неща е готов човек от скука? (искам да го оставя за свободно тълкуване това и все пак – нямам предвид ‘за запълване на времето в празен ден’.)
Надявам се да съм разбрала правилно въпроса ти, но от скука съм се набутвала в такива каши, че едва съм се измъквала после. От скука съм започвала разни връзки с хора, твърде различни от мен, излизала съм с наркомани, сама съм си създавала малки лични драми... Такива неща.
7) Трудов стаж?
Малък е. Известно време продавах домати
Един ден сервитьорски стаж имам. В момента не се сещам за друго. Но като цяло малко съм работила, зле сме финансово, но родителите ми винаги са ме пазели. Искаха да съм свободна докато мога, а и баща ми смята, че е обидно да работя като сервитьорка и никога не съм захващала сериозно по тази причина.
8. Би ли обогатила музикалната си култура?
Някой ден може би. В момента не ми е приоритет.
9) Ако си наблюдавала някаква закономерност - повече се разбираш с момичета или с момчета? (подвъпрос) Според теб защо?
Трудно е да се каже. Имам повече познати момичета, но с тях нещата са по - емоционални, повече споделяме и това понякога ражда конфликти. От друга страна, с момчетата съм по-дипломатична и контактите ни са само при необходимост и с по няколко думи. Сигурно ми е по - лесно с момичетата, защото не съм срещала някакви високи изисквания... не знам. С момчетата винаги съществува един страх, че не покривам очакванията.
10) Двама любими автори от различни жанрове и епохи?
Не мога да кажа, че съм прочела достатъчно за да формирам литературен вкус. Чета каквото ми попадне. В момента чета някаква документална книга(ако може така да се каже) за животните в Африка.