.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    А би ли отишла на гледачка?
    Или да си направиш личен хороскоп? ((:
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Мислиш ли, след случая с отчуждения от теб котарак, някога занапред ще си вземеш котка и ще я научиш да съжителства с кучетата и обратно?

Ако тръгваш да пътуваш за чужбина, но не ти позволяват да вземеш любимото си куче с теб, какво би направила?

Какво виждаш в очите на кучетата които отглеждаш, когато те погледнат?

...на мен винаги ми се връща. Само да посмея да оплюя някой за нещо и след известно време се виждам в същата ситуация, а за да ми е още по - гадно си спомням, че еди-кога-си съм наплюла някой за същото. После го намирам въпросния човек и му се извинявам. Разказвам му какво съм казала, казвам как съм стигнала до извода, че не съм била права и се извинявам. Обикновено тогава хората вдигат вежда и ме мислят за смахната.
    О, това и аз го правя в най-различни ситуации, не само за съдене и осъждане.
    Може да оскърбя някой и след много време да ми се случи на мен и аз тогава да му се извиня, като му разкажа какво е станало и че когато съм го наранявала, не съм знаела кво е.. и не знам си кво.
    Големи оправдания падат. Това е голяма слабост, защото в такъв момент човек не ти прощава, а в много случаи те смачква ("Ха, сега.. падна ли ми?!")

Прощаваш ли лесно?

Защо сега да предстои твоят тъмен период, след като започваш да си градиш бъдещето?

пп. Снизхождението е добро качество в много случаи.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    А би ли отишла на гледачка?
    Или да си направиш личен хороскоп? ((:
    Преди време съученичка беше при гледачка, която им предсказа всичко както си се случи в последствие. Като ми разказа каква е процедурата се бях запалила и аз да отида, но все не ми стигат парите дотам. Пък и някакси е страшно да знаеш какво ще ти се случи. По-склонна съм да дам пари на гледачка, отколкото за хороскоп.

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Мислиш ли, след случая с отчуждения от теб котарак, някога занапред ще си вземеш котка и ще я научиш да съжителства с кучетата и обратно? По всяка вероятност. Ако баща ми не беше твърдо против сигурно и сега щях да имам котка.

Ако тръгваш да пътуваш за чужбина, но не ти позволяват да вземеш любимото си куче с теб, какво би направила? Ако пътувам просто по работа ще го оставя при приятели или в хотел за няколко дни. Виж, ако се местя да живея там за постоянно вероятно ще си отложа пътуването с няколко дни, ще се направят нужните имунизации и всички ще заминем заедно. Като се замисля търсенето на стопани за любимото ми куче ще отнеме много повече време от каквато и да е медицинска интервениция, която трябва да се извърши преди да заминем.

Какво виждаш в очите на кучетата които отглеждаш, когато те погледнат? Техните очички са като едно огледало на моите емоции. Когато съм весела виждам дяволития поглед и муцуната, която ме опъва за да му хвърлям любимата играчка за апорт. Когато ме е страх една муцуна се надвесва над мен и получавам една огромна и лигава целувка. Когато някой ми посегне имам двама незаменими тридесетсантиметрови телохранители. Когато плача една муцуна се просва до мен и хайванчето скимти заедно с мен. Да не почвам да разказвам за лиготиите, за непреодолимата нужда от вимание, за "мазненето", с което се опитват да ме омилостивят когато съм се скарала. В тези очички виждам неща, които все по - рядко виждам в човешките очи. Дори имаше момент, в който бях стигнала до някакво маниакално положение и отказвах да виждам хора. Предпочитах да си стоя сама с кучетата.

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Прощаваш ли лесно? За прощаването - прощавам, обаче прекалено трудно забравям и понякога това продължава да ме яде след като вече съм си подновила отношенията с въпросния човек

Защо сега да предстои твоят тъмен период, след като започваш да си градиш бъдещето? Защото не мога да различа нещо кой знае колко тъмно като се обърна назад. Най - големите ми проблеми са били винаги с това, че се предоверявам на хората, а на тях не им пука. Иначе винаги съм била послушна. В сравение с другите все едно не съм карала пубертет. Не съм имала проблеми вкъщи, не съм курволясвала, не съм се друсала, не съм бягала от нас. Напротив, все съм се стремяла да съм за пример.

пп. Снизхождението е добро качество в много случаи.Може, аз казах каква ми е първата асоциация.

* какво в света ти харесва? а в хората? а обратния въпрос?
    * какво намираш в животните, което ги прави по-ценни, по-интересни и повече заслужаващи обичта ти от хората?
    * какво правиш за удоволствие?
    * какво ти се иска да опиташ?
    //всичките ми въпроси започва с "какво", имам напредък от "защо" насам:Д
    * (към горния въпрос) а какво не ти стиска? защо?
    * ако(ехаа:Д) можеш да промениш едно нещо, какво ще е то?
    * коя ти е любимата приказка/история от детството?
    * у дома. какво е чувството?
    * към въпроса за приказката, просто не исках да го четеш преди да отговориш:Д - с какво я свързваш, сиреч - защо:Д

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Ако имаше възможност да използваш машина на времето, какво би променила в миналото и в бъдещето?

Коя черта в характера ти, те дразни най-много?

Цитирай Първоначално написано от Sham
    * какво в света ти харесва? а в хората? а обратния въпрос? Много ми е трудно да отговоря на този въпрос. Харесвам чувството, топлотата на това да съм между най - ценните ми хора. Онова нещо, което кара сърчицето ти да трепне когато видиш/разбереш, че някой мисли за теб, въобще че са съпричастни с теб и чувствата ти по някакъв начин. Аз лично все по - рядко намимам хора, които да ми дават повод да се чувствам така. Не знам дали времената са такива или сами сме си виновни за това, но вместо усмивки, вместо разбиране, добронамереност от хората лъха някаква пресметливост. Отношенията се градят с умисъл, в зависимост от това дали може да си полезен(в най-циничния смисъл на думата) на някой някога с нещо.
    * какво намираш в животните, което ги прави по-ценни, по-интересни и повече заслужаващи обичта ти от хората? Толкова са искрени и непринудени... Толкова по - лесно е да общуваш с тях. Те нямат задни мисли, не те използват, толкова по - просто е. Когато контактуваш с едно животно усещаш съвършенството на природата. Може и да звуча смешно, наистина са ми малко думите.
    * какво правиш за удоволствие? Излизам да се разхождам с нашите/кучетата/приятелите ми/сама.
    * какво ти се иска да опиташ? Искам някой ден да се науча да яздя. Обаче майка ми упорито ме убеждава, че ще счупя коня ако се кача
    //всичките ми въпроси започва с "какво", имам напредък от "защо" насам:Д
    * (към горния въпрос) а какво не ти стиска? защо? Да се занимавам с екстремни спортове. Сигурно инстинктът ми за самосъхранение е прекалено изострен или пък се смятам за прекалено важна за света, не знам.
    * ако(ехаа:Д) можеш да промениш едно нещо, какво ще е то? Бих си изкоренила всичките комплекси.
    * коя ти е любимата приказка/история от детството? В интерес на истината на мен като малка не са ми разказвани приказки и истории. Баба ми, лека и пръст, беше учителка и от много малка ме учеше да чета, да смятам. Първата доброволно (в смисъл, че сама си я избрах) прочетена книга от мен беше Малката принцеса. Принципно много мразя да препрочитам книги или да гледам филми по много пъти, но тази специално като я позабравя си я изчитам наново.
    * у дома. какво е чувството? В момента у дома изпитвам адската сигурнст и спокойствие. Напоследък е единственото място, на което се чувствам защитена и най - важното - себе си.
    * към въпроса за приказката, просто не исках да го четеш преди да отговориш:Д - с какво я свързваш, сиреч - защо:Д Винаги съм се възхищавала от начина, по който е описано момиченцето (Сара). Има една искреност в нея, една състрадателност, грижовност...

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Ако имаше възможност да използваш машина на времето, какво би променила в миналото и в бъдещето? Има отделни неща, дребни,с голяма стойност за мен, които бих променила, но са свързани прекалено лични, а и болезнени за да ги споделям с всичи.

Коя черта в характера ти, те дразни най-много? Това, че си пренебрегвам собсвените интереси за да съм в помощ на някого. Само защото смятам за редно да направя нещо за приятел например, се скарвам с родителите ми супер жестоко, а после, когато аз имам нужда, въпросния ми приятел ми го поставя накриво и аз нямам очи да погледна нашите.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    от къде си
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Коя е последната песен, по която се зариби?
    А последния албум, който чу? Или не слушаш музиката на албуми?
    Кои са ти любимите филми?
    А песни?
    Пингвините на кой полюс са?
    Audio ergo sum

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    от къде си
    Пловдив.

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Коя е последната песен, по която се зариби? Oasis - Wonderwall На морето имаше едни момчета, 'дето свиреха и мисля, че там за първи път я чух тази песен. После я имаше в някакъв сериал и се сетих и от няколко дни си я припявам почти постоянно
    А последния албум, който чу? Или не слушаш музиката на албуми? Не слушам на албуми
    Кои са ти любимите филми? Класиката - От глупав по - глупав, а от ревливите - P.S. I love you
    А песни? Сега не се сещам за нещо конкретно
    Пингвините на кой полюс са? 'Ма ти сериозно ли?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Когато умреш, би ли дала органите си на хора, които се нуждаят от тях?
    Разбираш ли се с децата?
    Кои са най-малките неща, които те карат да се усмихнеш?
    Вярваш ли, че 2012 е краят на света? А искаш ли да е краят?
    Какво правиш когато останеш сама вкъщи?

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Когато умреш, би ли дала органите си на хора, които се нуждаят от тях? Замисляла съм се, но не съм стигала до някакво решение. Може би. Защо не?
    Разбираш ли се с децата?Не, децата не ме харесват мен. Плюс, че умирам от страх като видя бебе. Имам чувството, че са прекалено крехки и ако ги пипна ще им направя нещо.
    Кои са най-малките неща, които те карат да се усмихнеш? Сега като съм постоянно у нас, най - малкото, което ме кара да се усмихна е да видя как някое от кучЕтата спи. Супер сладки са като заспят в някоя разчекната поза.
    Вярваш ли, че 2012 е краят на света? А искаш ли да е краят? Не, не вярвам в такива неща.
    Какво правиш когато останеш сама вкъщи? Разкарвам се гола, пея на дезодорант и се клеча, гледам филми. Нормалните неща.
    Някой ако има желание/предложения за стола да казва!

Lestat357
    Guest
    Още си тук, а на мен не ми се спи, таа...

1) Уилям Шекспир – възможно ли е наистина да е автор всичките си творби и по-конкретно на пиесите? Като се вземе предвид, че е бил обикновен актьор, който не е пътувал в чужбина.

2) Окей, нямаш любим автор. Приема се. А любима книга? Или поне такава, която си чела повече от веднъж и би могла да си послужиш с цитат от нея и в момента?

3) Как гледаш на турското езиково и етническо наследство?

4) Колко километра стаж имаш? С какъв Голф? Година на производство, модификация?

5) Защо не харесваш София? Немалка част от приятелите ти вече са се запътили насам или греша?

Беше ми интересно и приятно да те прочета дотук. Дано и сл. стол бъде поне наполовина толкова добър.

Цитирай Първоначално написано от Lestat357
    Още си тук, а на мен не ми се спи, таа...

1) Уилям Шекспир – възможно ли е наистина да е автор всичките си творби и по-конкретно на пиесите? Като се вземе предвид, че е бил обикновен актьор, който не е пътувал в чужбина. Срам! Не мога да коментирам въпроса.

2) Окей, нямаш любим автор. Приема се. А любима книга? Или поне такава, която си чела повече от веднъж и би могла да си послужиш с цитат от нея и в момента? Както казах най - впечатляващата за мен книга до момента беше Малката принцеса. Не мисля, че има подходщи за в момента цитати.

3) Как гледаш на турското езиково и етническо наследство? Още един срам за мен...

4) Колко километра стаж имаш? С какъв Голф? Година на производство, модификация? При мен нещата стоят така, че вече съм понавъртяла километри, но по един и същ маршрут. При мен всяко излизане с колата е свързано с поне 30тина км. На въпроса "какъв Голф" обикновено отговарям "зелен". Шегувам се, двойка е, набор - 91ва, повече наистина не знам.

5) Защо не харесваш София? Немалка част от приятелите ти вече са се запътили насам или греша? Да, така е, куцо криво и сакато се изнася към София, но мен самия град не ме привлича. Самата идея колко е пренаселено ме плаши. Пък и за първи път видях София в един мъглив ден и всичко беше толкова сиво, че просто ми е неприятно да си спомням дори. Докато имам избор бих живяла почти навсякъде другаде.

Беше ми интересно и приятно да те прочета дотук. Дано и сл. стол бъде поне наполовина толкова добър.
    Айде някой да заключва, че слагам следващия!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    така да бъде
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове