- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- брекети - преди и след
Пха..въобще не съм си изказала мнението, защото е еднакво като на другите преди мен.Не бързаи да правиш заключения..смешната може да си ти.Доста противоречиви коментари правиш.Айде и да не вземеш да говориш на вятъра сега ..Нищо лично.
![]()
Big or small, lies are lies!
здр хораняколко дена не бях вкъщи и не писах. благодаря за снимките. слагайте още
я да ви светна за моя проблем: начи представете си едни къси панталонки, по подобен начин са ми горните резци (двата най-отпред) само че не са толкова раздалечени. не знам дали ме разбрахте. само някой да не си помисли, че мязам на ванеса паради
просто в основата са ми г/д добре, но в края са малко раздалечени. според вас това за колко време ще се оправи? ако някой има моя или подобен проблем веднагически да поства снимки!
ЖЕНСК0 СЪМ
страхотни устни , ефект покъртителенПървоначално написано от shakira96
![]()
![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Не мисля че ще е късно защото моята приятелка е на 17 и половина и носи брекети а зъбите и бяха много криви и единият и зъб беше малко по нависоко и като и сложиха брекети след година и половина зъбите и почти са изправени накрая на този месец ще и ги махнат, но за съжеление нямам снимки за да пратя.Първоначално написано от Spider4eto
kristina
Първоначално написано от shakira96
Ooo ти си shakira_en от breketinfo-то, нали? Знаех си аз...
Аз носих брекети около 3 години на горната челюст. Сега нося на долната и сигурно ще отидат 4 години! Не ми останаха никакви белези или отпечатъци. Все едно не съм носила брекети. Резултатите са просто блестящи (за съжаление не съм си правила снимки). Струва си наистина. Платих 800лв общо за горе и за долу!![]()
hei zdraveite skoro shte mi slagat breketi no trqbva da mi se mahnat dva zuba..nqkoi znae li kolko vreme trqbva da se chaka sled mahaneto na zubite za da se slojat breketite?