Цитирай Първоначално написано от missTwlight0208
Напротив много съм си наясно, защото преди да сложа доста се заинтересувах (все пак са зъби) и доста консултации направих (достатъчно за да разбера как са нещата) двама (не ортодонти) ако бях казала да веднага щяха да ми сложат какъв е проблема те си взимат парите а после единствената, която страда съм аз! Един то тия двамата (имена няма да споменавам) даже искаше и два зъба да ми ваде (знам, че на доста познати им се е налагало). Но всичко беше коренно различно при доктор Янковски то там ходят повечето с подобни проблеми от плд, сложи си ми скобите щастлива и доволна си тръгнах, а още по доволна, когато виждах, че има ефект. Късмет!!!
Ейй, между зъболекар и ортодонт има огрооомна разлика. Защо говориш, като наистина не си запозната ?!Зъболекарите са специализирани, за да оправят развалените зъби, именно от кариеси, пломби и т.н.А ортодонтите САМО слагат брекети и са специализирани за това.Съвсем различни научни облсти са това.Ходи си при твоя д-р Янковски, носи си шините, щом не си за брекети и аз наистина ти пожелавам след време, да не ти се изкрият отново зъбите.Айде приятен ден.