- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Неудобни моменти
Насрах се в даскалои госпожата припадна от миризмата и изгоних целия клас, че имах и диария и после лелите чистиха доста, но ко да се прай-бях малък още-7 клас- избърсах се с дневника защото нямах друго под ръка
![]()
Първоначално написано от mlakniwe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам един бая гаден случай от преди седмица. Една приятелка пита една учителка каква й е фамилията, за да знаела как да се обръща към нея. И тогава някой се обажда 'Ех, кви са тея лични въпроси?'. И аз като чух лични въпроси започнах 'А госпожо, вие омъжена ли сте?', тя не ми отговори, а моята приятелка ми казва 'Е щом има халка, значи е'. И тогава кво ми прещракна да кажа 'А деца дали има?'. Е въпроса не беше към учителката, но 100% ме чу. Тогава една съученичка ми каза тихо 'Изгубила го е.'. Супер кофти ми стана....![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Явно не знаеш колко си тъп и ограничен всъщност.. ^^Първоначално написано от mlakniwe
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Вървим с една приятелка,и след малко обаче не забелязвам,че се е спряла да си върже връзките на маратонките,и си продължавам да си вървя и продължавам да й говоря уж на нея(демек си говоря сама) а отсреща беше момчето,което харесвам и ме гледаше супер странно
Леле и като разбрах,че си говоря сама започнах да се смея като откачена..и той:
![]()
Първоначално написано от uBkA
![]()
![]()
![]()
Аз като бях втори-трети клас и си пресичам на кръстовището срещу училище-чакам на светофара..тръгвам аз,и по това време един забързан кара срещу мен и както бях на средата на пешеходната пътека се върнах до светофара..и това се повтори няколко пъти..оказа се,че класната ми ме е видяла и ми се е смяла много..![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
хмм...sisito941 много ме кефи кви коментари пускаш на темите в които съм те засичла
А по темата: ами и аз съм ималa да речем:
1.Подобно на едно друго мнение - вървим си аз и една фр и само тя спира и аз не усещам и й говоря нещо и си мисля че тя е до мен обаче се оказва че си говоря самаи само тя ме настига и ме пита какво викаш ? и аз ама ти не беше ли до мен и тя вика не и двете почнахме да се хилим ..
2.Друга случка : ами значи тръгвам за даскало и си вървя с слушалките на ухото и си слушам музичка и почва любимата ми песен и аз несъзнателно почвам да си пея на глас и не се осъзнавам и минавам покрай някви хора и гледам те се смеят и викам нещо в мен ли не е наред и най-накрая се осъзнах когато едва ли не половината квартал ме беше чул колко фалшиво пея![]()
![]()
![]()
![]()
3.Седим си с една фр в автобуса и се връщаме от даскало и по едно време тя така ме изплашва че аз изкрещях че ме чу целия автобус и почвам да се хиля викам сори и напрао се попикахме от смях :d![]()