- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- хранителни добавки
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Няма смисъл да взимаш добавки, щом досега не си иимала достатъчно белтъчини в менюто си. Ако взимаш добавки си вземи аминокиселини или протеин(избягвай Нутрим, Нитрим, Био Гейм, Крика, JC Nytrition и всички останали бг добавки, само за експлоуд и пауър фууд не съм сиг), недей си взима креатин все пак си момичеосвен ако не искаш да ставаш състезателка... Според мене момичетата с мускули са грозни, по харесвам слабички момичета с малки мускулчета
(лично мнение)
Колкото до LuxurySk0B преди си мислих че той си прай гавра с вас, но впоследствие се убедих че той просто е голям улигофрен
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
http://prikachi.com/images/554/2257554G.jpgПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
http://prikachi.com/images/553/2257553a.jpg
това са ми единствените снимки, на които горе/долу ми се вижда тялото
vaseto0o защо да избягвам точно тези добавки, за Нутрим разбрах, че не стават, но другите защо?
Улигофрен ли е? Мислех, че е олигофрен...Първоначално написано от vaseto0o
Слушай какво ти говоря и ще имаш напредък :PПървоначално написано от pitfall
Добро утроо пияниСееПървоначално написано от vaseto0o

бтв олигофрен е нещо гига мега тера умалително. Не му говори така, че ще каже, че не оценяваш уникалната му простотия, която той така усърдно поддържа и развива и ще вземе да се разсърди
че може и да спре да пише във форума, ох де тоя късмет

E, к'во очакваш от едно 14 годишно същество...
pitfall, ще дадеш ли Skype?
ще дам..Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
на ЛС

гейнери на нутрим = захар от магазина
Ха, т'ва е онова просто лапе- Луксорискууб, с нов ник
Имаш хубаво тяло, незнам защо искаш да качваш мускулна маса, според мен сега си перфектна, ако направиш мускули няма да изглеждаш добре
Не ти трябват никакви добавки, просто яж здравословно прави си упражнения за стягане а не за мускулна маса и всичко щи е на 6
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx