- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- искам си фр-то
здр проблема ми е че преди 2 седмици се скарах с наи-добрата си фр причината е че преди няколко месеца се преместих в друго училище и от тогава ми е забранено да се виждам с нея (причината не е важна) ние сме си като сестри и не спряхме да се виждаме. Да но накрая осъзнахме че вече си имаме мн нови приятели и че много сме се учождили една от друга. Затова решихме да не се виждаме и да не си пишем по скайп . Да но днес тя ми писа и ми каза че много и липсвам аз и казах че и тя мн ми липсва. Искам да се сдобрим но незнам дали ще иска . Помогнете ми адски мн искам да се сдобря с нея защтото мн ми липсва плссссссс помогнете ми как да се сдобря с нея ???????????![]()
![]()
Като за начало можеш да поговориш с нея и да й кажеш това, което си написала тук..
Е щом ти е казала, че й липсваш значи иска да се сдобрите, а и не е нужно да се казва ''сдобрени ли сме'', то просто се подразбира. Според мен вече не сте скарани. А й защо са ти забранили да се виждате междудругото?!
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Да,защо ви е забранено да се виждате ?
Както и да е..Щом ти е писала,че ти липсва - значи по-вероятно иска да се сдобрите..Кажи й,че искаш да сте както преди,т.е. отново да сте най-добре приятели..Мисля,че ще се съгласи - защото както казаха по-горе се подразбира,че иска да се сдобрите
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥