Замислял съм се. Сложно е, защото всеки разглежда нещата по различен начин. Много хора бъркат любовта и секса, а те са 2 доста различни неща. Затова и после се чувстват излъгани и употребени, просто защото са се самозаблуждавали. Всички харесваме секса, той е неизменна част от нас и ни доставя удоволствие. Любовта е друга, много по-сериозна категория, изискваща отдаденост и многобройни отговорности към някого.
Лично аз препоръчвам на младите хора секса - правете го, забавлявайте се, сега му е времето (естествено с предпазни средства). Ако прерастне в любов - толкова по-добре. Ако не се стигне дотам, пак няма да сте изгубили нищо.
Уфф по тая тема мога да говоря/пиша с часове. Имам наум толкова различни гледни точки, че не мога да ги събера в един пост.
P.S. Нещо към момчетата/мъжете - не лъжете жените, че ги обичате, когато всъщност искате само секс. Намерете точен начин да им покажете, че ги желаете сексуално, без да задълбавате в чувства. Те няма да ви откажат и ще ви е по-мирно на главата после.