- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училище Георги Раковски град Бургас !
Какво мислите за училище Георги Раковски град Бургас и по-специално за испанската паралелка?Как са учители те на какво ниво е образованието? Ще ви бъда благодарна ако ми отговорите!
Имам познати там. Трудно се влиза понеже има много желаещи и на 2-ро и 3-то класиране не остават празни места. Ако ще влизаш там, значи бала ти е висок. Учи се много, дават доста домашна, но поне езика - в случая испанския ще си го научиш.Това е с което мога да ти помогна.![]()
![]()
![]()
На мен ми казаха,че не е толкова трудно влизането даже с 28 бал се влиза на трето.Първоначално написано от fenche22
Аз преди две години влязох в италианска с бал 29.928, но последните години балът е толкова нисък, че преспокойно ще си влезеш. А езика, стига да имаш желание, 100% ще го научиш. Супер си е даскалото, идвай!![]()
Уча точно в испанската паралелка там. Езикът се учи здраво и в края на годината се научава.Учителите са яки,има извънкласни дейности,ако искаш нещо друго пиши лс
Първоначално написано от Iva123
Това някой 95 набор ли ти го каза? Баловете тази и миналата година нямат нищо общо. Ако 2009 е било възможно да влезеш с 28 бал то сега не е, а и има толкова много желаещи, че ако не му е бала над 34 не мисля че шанса е голям.![]()
Говора за училището в Бургас не в София бал 34Първоначално написано от fenche22
а и разликата не е толкова фрапираща този и миналогодишният бал.
Не се влиза особенно трудно.
Най-трудно е АЕГ , НЕГ и ПМГ.
Другото ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Вече никъде не е трудно да се влезе ...
Училището - базата е добра, сградата е на невероятно място. Учителите са ОК, както навсякъде има и дразнещи, но някои наистина знаят за какво говорят ; ) !
Можеш, но няма да ти отговоря. Определени учители ми допадат, а други не. Да, знам, че всички са ми учители и трябва да ги уважавам, но просто за някои имам по-ниско мнение ; ) !Ако мога да попитам,кои са дразнещи,и кои знаят за какво говорят?
НЕГ ? говорим за тая в Бургас и в нея не се влиза по-трудно от испанската ;>Първоначално написано от teenems
И аз това си помислих, ама реших, че е излишно да го споменавам ; ) !Първоначално написано от lubomirky
Моя бал е сравнително слаб29-точно сега ми писа моя приятелка кандидадстваща миналата година е приета с 28,389 в НЕГ на първо класиране и нейният не е бил най-слабият бал,ако съдя по това,че испанската се влиза по-лесно и бала е дигнат би трябвало да ми стигне за второ и с късмет още за първо класиране или аз съм грешка.Но 34 бал ми се струва много много висок и при полужение,че е даден като мин.
![]()
хах 34 бал влизаш на първо в пмг. за испанската ако имаш около 30 също влизаш, така че спокойно ;>
Я си кажете мнението и за Георги Раковски (Варна), за да не правя нова тема.![]()
Приехаме в това училище само, че с профил Френски езикХайде сега знам, че ставам нахална, но можели да ми дадете мнението си и за Френската паралелка.
и аз съм приета в г. раковски ама с испанскииii вече се записах аидии ii другите зайци да пишат
Редактирано. Следващия път пиши на кирилица.
ShtrudeL
Общата тема.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.