- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да се свържа с някой admin на Facebook?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Е, ако някой знае начин по който да кореспондирам с такъв човек?!
Понеже един мъник си е правил гавра със снимките ми, което не ми е особено приятно. Помолих го съвсем учтиво, но той не благоволи да ги махне, та бих искала да помоля някой админ да изтрие МОИТЕ снимки от НЕГОВИЯ профил.

Това няма да се случи.
За доказателство:
http://www.facebook.com/group.php?gi...2146412&ref=ts
най-хетърската група, а ти тука за няколко снимки на кръст мрънкаш...
http://www.facebook.com/group.php?gid=120079524669679
а тук е бек-ъпа на първоначалната група, понеже временно имаме проблеми
Използвай бутона Докладвай и виж какво ще се случи. Една приятелка беше качила снимки с негри в различни пози иии й блокираха профила /нейна позната я беше докладвала/. Случаят ти е различен, но може и да се свържат с теб.
А групата с леопардовите щампи е култова.Любимата ми беше една 14-15-годишна заела обичайната поза - "кучка съм, ама не твоята" и на заден фон буркани с компоти, увити във вестници.
В групата са качени и сниките на една приятелка.
lolwut?Първоначално написано от shadow4e
линк към групата, молим!Първоначално написано от shadow4e
Grumpy old madman
В поста на Чери я има групата, но явно е имало скандали, защото преди беше отворена за всички и можеха да се качват каквито и да е снимки. Снимките бяха десетки страници.
Имаше една с някакво разчекнато девойчи полугола, снимала се в огледалото и на заден фон 90-килограмовата й майкапримерно/ по бельо.
Изпратих молба за членство в групата, да видим дали ще ме удобрят.
^ Оо и аз ще пратя.Доколкото си спомням имаше 1000+ снимки.
Даже на една позната бяха качили..
ЕЕЕ, цъкнах ги тия "Докладвай" и на двете снимки, пък да видим какво ще стане.
Ама т'ва к*пеленце мръсно ше ми изяде подметките в скоро време. И админите ще са виновни защото не са ми изтрили снмките!

дед принцес, снимките са с една нула отзад
шадоуче...да беше само една...
има временно проблем, казах ви! можете да ползвате бек-ъпа на групата, бее, их, начи, само ли си говоря/...

Някой може ли да ми каже как да се свържа с някой админ на фейс..?!Има 2 момичета , които обиждат мен и моя приятелка!Докладвах за тях.Какво ще стане с профилите им сега..? Моля ви кажете ми !! : )
Ами там на коментара има едно хиксче X
и като го натиснеш пише, че си го отбелязал като спам бла-бла-бла и нещо имаше "Докладвай" и там избираш причини ала-бала ще се оправиш

Да, момичето отдавна си е разрешило въпроса предполагам, ако вземем под внимание, че темата е от 2010.
Баси да земете да ме направите един модератор, постоянно хващам старите теми преди модераторите ..хД
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.