mArMaLaDkA, може родителите ми да са се сетили за мен, чак като са се развели, но до тогава баща ми беше на работа по цял ден и се прибираше чак в 3 сутринта и искарваше милиони, докато майка ми се възползваше от парите му и му кръшкаше. Смятам, че човека е работил достатъчно и сега, когато е на възраст (в четвъртак прави 50) има право да си почине и да отдели време да седне с дъщеря си и да поговорят за нещата, които я интересуват, докато твоя вероятно взима 500/700лв заплата и вечер си бърка в пъпа, докато гледа някой мач, понеже като е бил малък го е мързяло да учи или да се труди. Смятам, че въпреки че се виждам с родителите си вече много рядко те са ми дали много повече от колкото които и да са други родители. Родителите на всичките ми приятели се срамуват да говорят с децата си открито. Не си говорят за секс, за проблеми...за нищо. Децата им ги лъжат непрекъснато, понеже знаят, че родителите им веднага ще почнат да им крещят и всичко им е забранено. На мен никога нищо не ми е било забранявано, никога не са ме били, никога не са ми повишавали тон...защо ли? Защото можем да разговаряме един с друг, казваме си всичко и то честно. Ще си кажете що за баща:води дъщеря си по барове и и говори за любовници, за това какво е правил по време на секс, какво се харесва на жените, какво на мъжете, какво значи оргазъм , менструация, как свършват жените...това са теми, които повечето родители избягват...направо са си табу...е аз се радвам, че родителите ми ме имат за приятел и ми казват всичко. Баща ми на висок глас обявява пред всички " Ти не си ми дъщеря, ти си ми приятел!" и се гордее с мен. Може да се виждаме рядко, но този човек ми е дал идеалното детство и съм видяла всичко на този свят, понеже съм го обиколила целия, научил ме е да обичам България, въпреки че не ми е родна, научил ме е да съм честна, научил ме е, че на него винаги мога да му имам доверие, научил ме е на това да бъда човек и добър и верен приятел...няма по ценни неща от това и за мен той е много повече човек от всеки друг. Всички приятели ми завиждат, че имат такъв баща, а гаджето ми даже се разрева пред него и плачеше като бебе, защо и той няма такъв баща. Всеки човек си има недостатъци, но въпреки тях за мен моят баща е перфектен, пък ти си мисли каквото искаш.