- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходихте ли на уроци през 7 клас.
Не,в осми ходих на уроци по математика цяла година :P
Ходих на БЕЛ и математика.Правих и по химия изпит за профила ..но по химия не ходих на уроци.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Уф, да пустата математика.
Хора много , Човеци малко !
Миналата година - да ходих
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
1 път в седмицата на урок по БЕЛ - 1 час и половина
2 пъти в седмицата по математика - 1 час
Да,по Математика и БЕЛ веднъж седмично.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
ходех .. по математика 1 път на седмица в края 2 пъти .. и по български пак така .. голяма мъка беше![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Цялата учебна година всяка събота по БЕЛ и по Математика![]()
ходех на уроци по литература, мхм)
Не съм ходила на уроци. Ходех само на СИПовете, организирани в училище. И влязох първа по успех в класа. Това не го казвам, за да се хваля, а за да ви дам нагледен пример, че не са ви нужни уроци, за да успеете да влезете там, където искате. Достатъчно е да положите труд и да учите цяла година, не все да си казвате "утре".![]()
Аз ходих цяла година на уроци по български и математика...![]()
По математика 3 пъти през седмицата а по Български език и литература 1 път!
Много съм доволна от преподавателите (бяха от немската гимназия) Подготвиха ни много добре![]()
Аз ходих цяла година на уроци по български и математика...![]()
По математика 3 пъти през седмицата а по Български език и литература 1 път!
Много съм доволна от преподавателите (бяха от немската гимназия) Подготвиха ни много добре![]()
Подобно, но аз бях втораПървоначално написано от the_best_f
![]()
Първоначално написано от WaterLilly
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Не ! Взех си матурите с 4 (математика) и 5 (български език),приеха ме в ново училище ,а през цялата година съм седнала максимум 1 път да уча. Представете си какво става другата година, когато ще уча сериозно.![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Ходих , в Пловдив в "Академия 21 век" . Препоръчвам на всеки ! По 2 часа и 15 мин е един час и по 1 път в седмицата и по бг и по математика . Към края в четвъртъците сме правили пробни изпити . Много ми помогнаха уроите , без тях нямаше да искарам 5,20 и по двете .
Не .. :P
once i'm under your skin you're begging me for more,
you'll get addicted to this but baby you've been more,
don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..
да ходих парвият срок на школа по математика а втория срок на частни уроци по математика и школа по БЕЛ : )
След пролетната ваканция ходих един път в седмицата по 2 часа по БЕЛ а по математика не съм ходила
Different between horror & beautiful night?
A beautiful night is when you hug your teddy bear and sleep!
BUT horror is when teddy bear hugs you back..
да цялата година. Бях на Метематика Англииски и Български. Сега съм доволен от резултатите.![]()
![]()
------SiNO-------SLM--------
Да,цяла година по математика
бях МНОООГО зле![]()