- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Незнам какво е
Появиха ми се черти по дупето и краката..все едно са ми се натряскали.Една приятелка каза,че са някакви белези или синини,но аз не съм се удряла и няма от къде да са пък и не изчезват...Каво е това и как да го махна помощщ![]()
i kf0 kut me b0l!...mainata ti [!]
Данеби да са едни червени на много места?
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka
да червеникави са и на много места![]()
Иди на лекар и се конслтирай!Какво толкова?![]()
![]()
![]()
Може да е шарка, ама не съм сигурен. Бегай на лекар![]()
Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!
Ами може би целолит или стрии. И аз не знам. Консултирай се с лекар!
сигурно са стрии![]()
Лекар!!! Тук няма как да ти кажем кво е тва чудо... може и други да имат като твоя проблем, но за такъв тип въпроси, поне според мен, е добре да се обърнеш към лекар.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
По описанието ти предполагам че са стрии. Отслабвала ли си или напълнявала ли си рязко ?
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
еми не..качих няколко кг повечко ама най-мн 2-3 ако са стрии съм чувала, че не се махат![]()
![]()
мисля,че са стрии.мажи се задължително с крем някакъв за стягане на кожата.друго което можеш да направиш е да видиш в някой форум за бременни-бременните се мажат със забравих какво,за да не им се появят стрии докато им расте корема![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Стрии ли са, нямат махане ! С някакви мазила може само да избледнеят, ама махане няма![]()
^ зависи-ако са в ранен стадий се махат.щом са червени има шанс,но побелеят ли-остават.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Да , стрии са.
И наистина , ако са червени могат да се махнат.