.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

По-какво останахте на поправка

Хаха споделете по-кой предмет сте останали на поправка тази година и има ли такъв

Аз , Приложен софтуер 11клас

Град
    around the world !
    Няма такъв, по всичко изкласихме. Една съученичка я оставиха на поправителен по немски - 9 клас.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    По-никой не съм. Но ти трябваше да останеш и по-български.

чуди се много каква тема да пуснеш и накрая го измисли нали

Това ако е въпрос , нека да отговоря
    Интерестно ми беше дали има още простаци като мен но явно както си и мислех тука всичко е зуб...

без учение сме за никъде ...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Tokime
    Интерестно ми беше дали има още простаци като мен но явно както си и мислех тука всичко е зуб...
    Алиии, чувствам се ебати зубъра, като имам хубави оценки и имам някакъв шанс да стана повече от чистачка на тоалетни, при положение че можех да седя в някое кафенце (и може би да се снимам в тоалетната му с огромни очила). Промени ми светогледа отвсякъде.

Град
    around the world !
    Не знаех, че щом минаваш без проблем учебната година си зубар

Град
    Варна
    в момента се боря за тройки по литература,история,химия и старогръцки
    ето мързела ми до къде води
    Kristiyana

по всичко

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Алиии, чувствам се ебати зубъра, като имам хубави оценки и имам някакъв шанс да стана повече от чистачка на тоалетни, при положение че можех да седя в някое кафенце (и може би да се снимам в тоалетната му с огромни очила). Промени ми светогледа отвсякъде.
    И като имаш хубави оценки пък значи че ще стани нещо от теб така ли ? Всичко става с връзки бе мойто момиче ако ще да си с пълно 6 и на матурата .... Но хайде по темата стига сте избивали комплекси че ми става мъчно

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Оценките не са най-важното.Човек трябва да е умен и да има знания и не винаги оценките показват интелигентността и уменията на този човек.Някой ученик например може да е от по-мързеливичките хора и да получава лоши оценки но в същото време да е умен.Но чак пък да се стигне на поправка - трябва да е мноого зле човек.(нищо лично) Оправи си начина на мислене и порасни малко.. По лигаво поднесената ти тема ти съобщи това че минаваш на поправителен сякаш се гордееш със себе си о.О

Иначе един съученик от класа остана на поправка по география.Срамота.. а сме в елитна гимназия.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    И като имаш хубави оценки пък значи че ще стани нещо от теб така ли ? Всичко става с връзки бе мойто момиче ако ще да си с пълно 6 и на матурата .... Но хайде по темата стига сте избивали комплекси че ми става мъчно
    кви връзки бе момче ти добре ли си, земи си стягай задника и догодина сядай да учиш, че като започнеш да работиш много ще съжаляваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си