- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Eдна година от смъртта на Майкъл Джексън
Днес се навършва една година от смъртта му, той беше и си остава уникален певец И танцьор, лично аз го слушах и все още слушам доста от песните му макар и стари, макар и да не съм чак такъв фен. Имах нужда да пусна тема за него, защото мисля, че той е една велика личност
Поклон пред паметта му.
Спомням си преди година, като се събудих сутринта, как ме потресе новината. Не мога да се нарека негов фен в пълния смисъл на думата, но като цяло харесвам творчеството му. Просто изведнъж да си отиде такава личност, която знаеш откакто се помниш, а по възрастните и много преди това, е доста въздействащо, защото тази личност косвено е станала част от живота ти, емблематичен образ на период и т.н. Да почива в мир!
Audio ergo sum
Дълбок поклон...
What you give is what you get!
Лелееееееее... кога мина еда година. имам чувството, че беше вчера. УЖАС.
Не съм слушала песните му, но наистина беше велик и тази една година измина толкова бързо... ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ![]()
от къде знаеш, че е велик тогаваПървоначално написано от VALady
![]()
![]()
аз като научих си казах, един педофил по-малко.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ти си тъпак!Първоначално написано от tuzaro
Има много хубави песни, харесвах го като певец. Личният му живот въобще не ме интересува.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Деца,спете спокойно.Първоначално написано от tuzaro
![]()
ти си много остър/а... всеки си изразява мнението.Първоначално написано от Forest_girl
Дали ако беше жив, бихте пуснали тема за рождения му ден?
И все пак, мир на праха му.
Ми запази си го за себе си! А ако тва наистина мислиш, жалко за теб..Първоначално написано от tuzaro
Не ви ли мина драмата?
ти си кон с капаци майна...Първоначално написано от Forest_girl
така като гледашПървоначално написано от Forest_girl
![]()
Майкъл беше и си остава велик.Точка!
Намерил се кой да ми го каже...Първоначално написано от tuzaro
![]()
Цялата история, че е педофил са само шибани слухове, не се правете на много разбиращи и да казвате "един педофил по-малко", защото имаше даже и статия някъде, в която въпросното дете си признава, че всичко тва е лъжа.
Не знам колко е достоверна, но аз лично не мисля, че Майкъл е бил такъв човек![]()
Поздрав за всички, които обичат Майкъл!
http://www.vbox7.com/play:147c0509