Значи днес майка ми като се прибра от работа и вика нали айде да отидем на центъра да напазаруваме малко..айде съгласих се..тръгнах с нея,ходих с нея където каза..и й казах,че днес като се приберем от центъра ще си почина и ще изляза попитах я дали мога да остана до по-късно понеже тая седмица само учих и не съм излизала и тя нали вика добре..брат ми също искаше да излезе(по малък е от мен)..излязохме ние..в 6 без 10 или 6 без 5..и майка нали беше се съгласила днес да остана до 8:30-9.. към 7:15 баща ми звъни и вика айде намери брат си и се прибирайте..после аз звъннах на майка и й припомних,че имахме уговорка с нея да остана до един си колко часа..стана 8:30 нашата ми звъни..вика айде нали се прибираш и аз викам айде малко още ще остана..да се наприказваме с приятелките ми..и аз понеже закъснях с около 5-10 минутки..там като се прибирах и тя ми звъни вика айде къде остана нали се прибираш и аз викам да не хвърча,не мога да се прибера за 2 мин...не се събираме в нашия квартал..и тя почна да ми вика къде си,с кого си..викам с Я.. съм(една моя приятелка)..и тявика аа добре..после вика..наказана си утре да не излизаш..и аз й викам така или утре няма да излизам така че не ми пречи..прибирам се вкъщи..нарече ме с какви ли не думи-пачавра,курва и какво ли още не...вика вие кой знае с кои момчета сте били..и някакви такива..казах й айде питай Я.. с колко момчета бяхме или С... друга моя приятелка..каза ми изключи си телефона и го остави тука(на едно шкафче)... писна ми постоянно се опитва да ме контролира..не стига,че няколко дни не съм излизала,ами и събота е..края на годината е..тоя срок успеха ми се подобри повече от първия,ама нашата все недоволна..направо ми писна-като изляза все звъни къде съм,с кого съм...винаги иска да се прибирам в 7-7:30..На 16 съм,по закон вечерният ми час е 22 доколкото знам..не пия,не пуша...не знам какво иска от мен тази жена..