- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Къде да продам учебниците си ?
Чудих се къде да пусна тази тема-дали в училище и приятели,или тук...както и да е,реших,че ще бъде тук
По съществоо...къде мога да продам учебниците си...знаете ли някое място близо до руски паметник?
P.S. Предварително благодаря на всички,които ми помогнаха
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Аз ги продавам тези които не ми трябват в книжарници.Отиди в някоя книжарница до вас и питай
БлагодаряНякакви други предложения ?
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
В борсата на НДК
не съм мнг сиг ноо мисля че можеш и на славейков)
[;] ... Living after midnight, rockin to the dawn (rock)
Случайно да знаеш дали работи в неделя?Първоначално написано от Kitten
![]()
Не зная, но по-добре отиди през делничните дни ако имаш възможност, не ми се вярва в неделя да работи
Ако не живееш далече, отиди сутринта и виж дали работи.Ако работи, отиди си земи учебниците и се върни![]()
За най-сигурно ходи в понеделник![]()
Работи в неделя до 18:00. (:
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
За съжаление нямам време през седмицата,но щом работи в неделя до 18-перфектно![]()