- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.44
ама аз нема те будя.. аз само ще те гледам какъв си заспалПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
смисъл? цвета на първата снимка е по-акан, 'щото си играх да оправям цветовете.![]()
иначе да, естествен е. Естествен е и обемът, къдриците и всичко, за което питаш.![]()
Що ще ме гледаш заспал?Първоначално написано от insane7
![]()
![]()
Lexynnka
Ухуу видях мармаладка ще мога да спа сега
Лекаааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Diiddy
![]()
искам и аз такава (макар че тук не мога да ти видя много къдриците ;д)Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Алекс, ни нам. Ей така да те видя. Ако ми стане тъпо може и да те събудя да правим нещо..![]()
![]()
Първоначално написано от chefk0
![]()
лека![]()
![]()
Ще те гледа и ще ... мастурбираПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Diiddy
![]()
Лека кака и внимавай какво правишПървоначално написано от insane7
![]()
![]()
![]()
Diiddy
![]()
те не са и нищо особено, едно време бяха по-изразени да речем. Сега са просто излишни вълнички.![]()
тузаро №2 се почувства крайно ужасен и реши да се направи, че му се спи.![]()
и без да го прочета успях да позная каква простотия еПървоначално написано от chefk0
![]()
Ем.. то рано или късно ще ти стане скучно да ме гледаш...Първоначално написано от insane7
![]()
![]()
Lexynnka
Що да съм ужасен бе просто ще ставам в 8 и ... такаПървоначално написано от mArMaLaDkA
Непълнолетния не ми нареждай кво да правя пикльо![]()
![]()
Diiddy
![]()
И аз искам вълнички. Нито да е права, нито къдрава. Като искам права изправянето ще е по лесно, като искам къдрава също. Няма да ми е проблем да си ходя и с вълничките само понякога може да щръкват, де.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Като цяло ме кефи идеята за такъв тип коса
![]()
Моля, моля...ай върви да спиш...кел файда от тва че си пълнолетен..те и ебз тва вече полицайте нищо не правят като те видят да се наливаш..така че... ай вари да спиш!![]()
Lexynnka
Ако си само в една и съща поза може би..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
няма да мърдам тогава! Че да ме събудиш...Първоначално написано от insane7
![]()
![]()
Lexynnka
Абе ай ши ва в лапетата кво съм тръгнал да ви се обяснявам![]()
Diiddy
![]()
дааа, бе. Да те събудя и после да ти се спи..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Недей ме такова..аз обичам да си се ебавам, питай гаджето ти че от както разбрах на колко е я ебавам всеки ден...Първоначално написано от chefk0
![]()
Lexynnka
Ад(колко хубаво звучи... и ти подхожда), косата ми не може да се изправи само с преса - пробвала съм. Трябва първо със сешоар и четка, после с преса, иначе повече от 15 минути само с второто не може да издържи. Шанс.
И без това не си харесвам права косата.
![]()
Ем... ти ш ме събудиш... ш правим там това - онова и после двамата ще спим...Първоначално написано от insane7
![]()
![]()
Lexynnka